English THPT Điền giới từ và ghi nghĩa cụm

thec6082@gmail.com

Học sinh
Thành viên
30 Tháng bảy 2021
98
67
36
49
Bắc Ninh
Trường thpt Tiên Du số 1
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. A number of rare animals are now in danger .................... extinction.
2. If people's interference ................. the environment decreases, more species will survive and produce off-spring.
3. The government should do more to protect rare animals ..... being extinct.
4. She believes there is life ........... other planets.
5. The EU has imposed a ban ............. the import of seal skins.
6. People are destroying the air by adding pollutants …...... it.
7. Human beings are responsible ................... the changes in the environment.
8. They are changing weather conditions by cutting …………..... trees in the forests.
9. National parks should be set ............... to save animals and plants.
10. Raw sewage was discharged the treatment plant directly ……………….... the river
 
  • Like
Reactions: Minh Nhí

Minh Nhí

Cựu Mod Tiếng Anh|Cựu Phó nhóm Tiếng Anh
Thành viên
Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017
18 Tháng mười một 2013
3,361
6,062
801
Chào em, em tham khảo nhé!

1. A number of rare animals are now in danger ..........OF.......... extinction.
BE IN DANGER OF = lâm nguy
2. If people's interference .........WITH........ the environment decreases, more species will survive and produce off-spring.
INTERFERENCE WITH = sự can thiệp vào
3. The government should do more to protect rare animals ..FROM... being extinct.
PROTECT.....FROM = bảo vệ ....khỏi
4. She believes there is life ....ON....... other planets.
ON PLANETS = trên những hành tinh
5. The EU has imposed a ban ............. the import of seal skins.
IMPOSE....ON = ban hành ...đối với
6. People are destroying the air by adding pollutants …TO...... it.
ADD TO = thêm vào
7. Human beings are responsible ..........FOR......... the changes in the environment.
BE RESPONSIBLE FOR = chịu trách nhiệm
8. They are changing weather conditions by cutting ………DOWN…..... trees in the forests.
CUT DOWN = đốn
9. National parks should be set ........UP....... to save animals and plants.
SET UP =thành lập
10. Raw sewage was discharged the treatment plant directly ………INTO……….... the river
DISCHARGE INTO = xả thải

Em có thể tham gia topic về giới từ để học tốt hơn dạng này nhé TẠI ĐÂY
Có thắc mắc gì em tiếp tục trao đổi nhé.
Chúc em học tốt!
 
Top Bottom