T
tiasangmangtenss


TÌM X
1) (8x-3)(3x+2)-(4x+7)(x+4)=(2x+1)(5x-1)
2) $2x^2$+3 (x-1)(x+1)=5x(x+1)
3) (8-5x)(x+2)+4(x-2)(x+1)+2(x-2)(x+2)=0
4) 4(x-1)(x+5)-(x+2)(x+5)=3(x-1)(x+2)
5) (3x-5)(2x-1)-(x+2)(6x-1)=0
6) (x+2)($x^2$-2+4)-x($x^2$+2)=15
7) 4(18-5x)-2(3x-7)=15(2x-16)-6(x+14)
8) 5(3x+5)-4(2x+3)=5x+3(2x+12)+1
9) (x+2)(x+3)-(x-2)(x+5)=6
10) (3x+2)(2x+9)-(x+2)(6x+1)=(x+1)-(x-6)
11) 3(2x-1) (3x-1)-(2x-3)(9x-1)=0
1) (8x-3)(3x+2)-(4x+7)(x+4)=(2x+1)(5x-1)
2) $2x^2$+3 (x-1)(x+1)=5x(x+1)
3) (8-5x)(x+2)+4(x-2)(x+1)+2(x-2)(x+2)=0
4) 4(x-1)(x+5)-(x+2)(x+5)=3(x-1)(x+2)
5) (3x-5)(2x-1)-(x+2)(6x-1)=0
6) (x+2)($x^2$-2+4)-x($x^2$+2)=15
7) 4(18-5x)-2(3x-7)=15(2x-16)-6(x+14)
8) 5(3x+5)-4(2x+3)=5x+3(2x+12)+1
9) (x+2)(x+3)-(x-2)(x+5)=6
10) (3x+2)(2x+9)-(x+2)(6x+1)=(x+1)-(x-6)
11) 3(2x-1) (3x-1)-(2x-3)(9x-1)=0
Last edited by a moderator: