Cùng làm nha ! englsih !

L

luuvannam_92

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1) Are you willing to fight ___ your country?

a) of
b) off
c) like
d) for




2) Are you unkind __ mosquitoes?

a) to
b) from
c) against
d) after




3) What do you think of the use ___ fluoride in drinking water?

a) of
b) in
c) at
d) about




4) Have you ever thanked a relative ___ a present you did not want?.

a) of
b) with
c) on
d) for




5) Do Mediterranean people have more zest ___ life than Northern Europeans?

a) with
b) after
c) from
d) for




6) Do you take ___ your father or your mother?

a) by
b) as
c) after
d) up




7) Should compensation be paid to the victims ___ nuclear tests?

a) off
b) on
c) of
d) by




8) Do you trust ___ computers to make the world a better place?

a) of
b) in
c) for
d) with




9) Have you ever been tired ___ listening to English?

a) towards
b) to
c) of
d) off




10) Do you know the truth ___ your country's history?

a) for
b) about
c) in
d) from
 
B

babykh0cnhe

1) Are you willing to fight ___ your country?

a) of
b) off
c) like
d) for




2) Are you unkind __ mosquitoes?

a) to
b) from
c) against
d) after




3) What do you think of the use ___ fluoride in drinking water?

a) of
b) in
c) at
d) about




4) Have you ever thanked a relative ___ a present you did not want?.

a) of
b) with
c) on
d) for




5) Do Mediterranean people have more zest ___ life than Northern Europeans?

a) with
b) after
c) from
d) for




6) Do you take ___ your father or your mother?

a) by
b) as
c) after
d) up




7) Should compensation be paid to the victims ___ nuclear tests?

a) off
b) on
c) of
d) by




8) Do you trust ___ computers to make the world a better place?

a) of
b) in
c) for
d) with




9) Have you ever been tired ___ listening to English?

a) towards
b) to
c) of
d) off




10) Do you know the truth ___ your country's history?

a) for
b) about
c) in
d) from
 
T

tranthuha93

1) Are you willing to fight ___ your country?

a) of
b) off
c) like
d) for




2) Are you unkind __ mosquitoes?

a) to
b) from
c) against
d) after




3) What do you think of the use ___ fluoride in drinking water?

a) of
b) in
c) at
d) about




4) Have you ever thanked a relative ___ a present you did not want?.

a) of
b) with
c) on
d) for




5) Do Mediterranean people have more zest ___ life than Northern Europeans?

a) with
b) after
c) from
d) for




6) Do you take ___ your father or your mother?

a) by
b) as
c) after
d) up




7) Should compensation be paid to the victims ___ nuclear tests?

a) off
b) on
c) of
d) by




8) Do you trust ___ computers to make the world a better place?

a) of
b) in
c) for
d) with




9) Have you ever been tired ___ listening to English?

a) towards
b) to
c) of
d) off




10) Do you know the truth ___ your country's history?

a) for
b) about
c) in
d) from
bạn kiểm ttra giúp nha thanks much
 
L

luuvannam_92

Đáp án nè

Question 1=d
Question 2=a
Question 3=a
Question 4=d
Question 5=d
Question 6=c
Question 7=c
Question 8=b
Question 9=c
Question 10=b

Tổng kết :
Hà sai 3
Lan sai 3
Gjỏi cả?
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom