¯`•._.•[ (your nickname here) ]•._.•´¯)
¨°
(your nickname here)
°
×÷•.•´¯`•)» (your nickname here) «(•´¯`•.•÷×
• ••^v´¯`×) (your nickname here) (×´¯`v^•• •
,.-~*'¨¯¨'*•~-.¸-(_ (your nickname here) _)-,.-~*'¨¯¨'*•~-.¸
- - --^[ (your nickname here) ]^-- - -
••.•´¯`•.•• (your nickname here) ••.•´¯`•.••
`•.¸¸.•´´¯`••._.• (your nickname here) `•.¸¸.•´´¯`••._.•
(¯`•._) (your nickname here) (¯`•._)
¯¨'*•~-.¸¸,.-~*' (your nickname here) ¯¨'*•~-.¸¸,.-~*'
Oº°‘¨ (your nickname here) ¨‘°ºO
׺°"˜`"°º× (your nickname here) ׺°"˜`"°º×
.•´¯`•-> (your nickname here) <-•´¯`•.
<º))))><.•´¯`•. (your fishname here) ¸.•´¯`•.¸><((((º>
- -¤--^] (your nickname here) [^--¤- -
._|.<(+_+)>.|_. (your nickname here) ._|.<(+_+)>.|_.
..|..<(+_ (your nickname here) _+>..|..
-•=»‡«=•- (your nickname here) -•=»‡«=•-
•°
(your nickname here)
°•
––––•(-• (your nickname here) •-)•––––
(¯`•¸•´¯) (your nickname here) (¯`•¸•´¯)
••¤(`×[¤ (your nickname here) ¤]×´)¤••
—(••÷[ (your nickname here) ]÷••)—
•ï¡÷¡ï• (your nickname here) •ï¡÷¡ï•
•!¦[• (your nickname here) •]¦!•
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (your nickname here) °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
»-(¯`v´¯)-» (your nickname here) »-(¯`v´¯)-»
°l||l° (your nickname here) °l||l°
•°¤*(¯`°(F)( (your nickname here) )(F)°´¯)*¤°•
—¤÷(`[¤* (your nickname here) *¤]´)÷¤—
¸.´)(`•[ (your nickname here) ]•´)(` .¸
•÷±‡± (your nickname here) ±‡±÷
+*¨^¨*+ (your nickname here) +*¨^¨*+
(¯`•.º-:¦:-† (your nickname here) †-:¦:-º.•´¯)
(¯`'•.¸(¯`'•.¸† (your nickname here) †¸.•'´¯)¸.•'´¯)
¸.•'´¯) ¸,ø¤°``°¤ø,¸(¯`'•.¸(your nickname here)¸.•'´¯) ¸,ø¤°``°¤ø,¸(¯`'•.¸
¸.•´¯`•.¸¸.¤(your nickname here)-¤-:¦:-´¯))--»
๑۩۞۩๑[♥๑۩۞۩๑ (¯`•♥(your nickname here)♥•´¯) ๑۩۞۩๑[♥๑۩۞۩๑
nguồn 360-themes
-‘๑’-•:*´¨* •ღ (nick name)•*´¨ `*•-‘๑’-
/»»-»-(¯`v´¯)-»*** [nick name] ***«-(¯`v´¯)-«-««
/[»¯¯¯¶¯®ä¥ ¯Î¯åï » (nick name) «¯¯¯¶¯®ä¥ ¯Î¯åï »]
/♀♂♥ღஐ:._ (nick name) _.:ღஐ♥♀♂
/ܓܨܓ TuấnAnh . . (๏•ิ_•ิ๏) 198x
/:.♥.. +**+..\ / _nick name)_ \ /..+**+..♥.:
/°ºo(¯`°¤(nick name)¤°´¯)oº°
/° Ħγ Vọŋġ ° †™(nick name)™†
/★╬♥๑ღ(nick name)♥๑ღ╬★
/[†] (nick name) [†]
/★*--*[»»-»-(¯`v´¯)-»*** ]º°(¯`(nick name)´¯)[«-(¯`v´¯)-«-«« ]★*--*★
/~xx|[°ºo(¯`°¤(nick name)¤°´¯)oº°]|xx~
/(.-:_-_]xx--(_ _!)--xx[_-_:~ (nick name)~:_-_]xx--(_ _!)--xx[_-_:-.)
/î----†-==(¯`'•. .(¯`·.º-::¦::-†--(nick name)--†-::¦::-º.·´¯). .•'´¯)==-- †-----î