Complete the following sentences

Băng Nhã Tịnh

Học sinh mới
Thành viên
23 Tháng tám 2020
27
23
6
16
An Giang
.............
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1 : Think carefully .I'm sure you [tex]\left ( remember \right )[/tex] his name
2 : At this time next week they [tex]\left ( sit \right )[/tex] in the train on their way to Paris
3 : I'm talking to my daughter out tonight.She [tex]\left ( not have \right )[/tex] fun for a long time
4 : For the last six months I [tex]\left ( have \right )[/tex] a job as a hospital porter
JFBQ00134070103AJFBQ00159070207B:Tonton18
 

Diệp Hạ Bạch

Cựu TMod Anh
HV CLB Địa lí
Thành viên
28 Tháng sáu 2020
732
2,508
306
Thái Bình
Muốn biết hãy hỏi :D
1 : Think carefully .I'm sure you [tex]\left ( remember \right )[/tex] his name
2 : At this time next week they [tex]\left ( sit \right )[/tex] in the train on their way to Paris
3 : I'm talking to my daughter out tonight.She [tex]\left ( not have \right )[/tex] fun for a long time
4 : For the last six months I [tex]\left ( have \right )[/tex] a job as a hospital porter
JFBQ00134070103AJFBQ00159070207B:Tonton18
1 : Think carefully .I'm sure you [tex]\left ( remember \right )[/tex] will remember his name
2 : At this time next week they [tex]\left ( sit \right )[/tex] will be sitting in the train on their way to Paris
3 : I'm talking to my daughter out tonight.She [tex]\left ( not have \right )[/tex] hasn't had fun for a long time
4 : For the last six months I [tex]\left ( have \right )[/tex] have had a job as a hospital porter
 
  • Like
Reactions: Băng Nhã Tịnh
Top Bottom