Chọn đáp án đúng

0981724668

Học sinh mới
Thành viên
11 Tháng hai 2020
24
2
6
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

GIúp hộ mình nha.Cảm ơn nhiều ^_^
ĐỀ BÀI: Circle the best answer
Because my school is close to my house, I go to school on ______.
A. foot B. bike C. car D. bus
58. I often go to work late because of ______.
A. jam traffic B. traffic jam C. traffic heavy D. traffics jam
59. My father goes to work by driving ______.
A. horse B. bicycle C. motorbike D. car
60. How far is ____ from here to the nearest supermarket? – About 500m.
A. it B. there C. that D. this
61. My English teacher, Mr. Nam, often drives his car ______ on the way to
school.
A. careful B. caring C. carefully D. careless
62. We must obey traffic law ______ our safe.
A. to B. for C. on D. with
63. ______ my way to school, there is a new supermarket.
A. On B. During C. At D. Into
64. When I was at primary school, my father ____ me to school every day.
A. takes B. taked C. used to take D. didn’t used to take
65. There ______ a stadium I the town but now there isn’t.
A. use to be B. was used to C. used to have D. used to be
66. Newton ______ scientific books when he was little.
A. used to read B. has read C. use to read D. got used to read
67. Did you ______ play football when you were at high school?
A. are used to B. used to C. use to D. use
68. Why didn’t you ______ the bus? – Because I changed my route.
A. catch B. get C. give D. go
69. If you do not have a ______, you will not able to drive on the road.
A. helmet B. mask C. seatbelt D. driving license
70. Passengers are going to ______ the airplane.
A. get off B. take off C. turn off D. go off
 
  • Like
Reactions: 0979494316

BeDODO

Học sinh
Thành viên
30 Tháng mười hai 2018
33
39
31
31
Du học sinh
Guess
Câu 70 là A get off= xuống khỏi cái gì
Take off = khởi hành
Turn off = rẽ
Go off = ngừng hoạt động
 
Top Bottom