cho minh hoi????

S

senconxauxi

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Cho mình hỏi:
1. I'm sorry that I didn't finish my homework last night.
A. I promise to finish all my homework from to now.
B. If only I had finished my homework last night.
C. I reget to say that I finished my homework last night.
D. I wish I didn't have to do my homework.
Sao lại chọn D?????????
2. You must see the manager tomorrow morning.
A. You are premitted to meet the manager tomorrow morning.
B. You've got to see the manager tomorrow morning.
C. You are able to see the manager tomorrow morning.
D. You must not forget to see the manager tomorrow morning
Sao chọn B??????
3. They seem to give the children anything ..........they want.
A. what B. which C. where D. that
sao chon D?????
4. ..............it rain tomorrow, we would have to put off going to Grass Ski.
A, Were B. Should C. Would D Will
sao chon B??????
 
T

tomcangxanh

Cho mình hỏi:
1. I'm sorry that I didn't finish my homework last night.
A. I promise to finish all my homework from to now.
B. If only I had finished my homework last night.
C. I reget to say that I finished my homework last night.
D. I wish I didn't have to do my homework.

câu này theo tom là câu B chứ nhỉ

2. You must see the manager tomorrow morning.


3. They seem to give the children anything ..........they want.
A. what B. which C. where D. that
sao chon D?????

sau anything, nothing, something, everything...........dùng that chứ ko dùng which

??
A. You are premitted to meet the manager tomorrow morning.
B. You've got to see the manager tomorrow morning.
C. You are able to see the manager tomorrow morning.
D. You must not forget to see the manager tomorrow morning

câu này nếu tự làm chắc chọn D ;)). Nhưng nếu đáp án là B thì có lẽ là dùng have got to=must (?) phải là have to chớ nhỉ, have got là "có" trong tiếng Anh-anh mà)

4. ..............it rain tomorrow, we would have to put off going to Grass Ski.
A, Were B. Should C. Would D Will
sao chon B????
câu này dùng cấu trúc đảo vs should trong câu đk 3, nếu dùng were thì phải có to:)
 
N

nhoklemlinh

Cho mình hỏi:
1. I'm sorry that I didn't finish my homework last night.
A. I promise to finish all my homework from to now.
B. If only I had finished my homework last night.
C. I reget to say that I finished my homework last night.
D. I wish I didn't have to do my homework.
Sao lại chọn D?????????
2. You must see the manager tomorrow morning.
A. You are premitted to meet the manager tomorrow morning.
B. You've got to see the manager tomorrow morning.
C. You are able to see the manager tomorrow morning.
D. You must not forget to see the manager tomorrow morning
Sao chọn B??????
1.sao lại đang xin lỗi vì ko làm xong bt =với ước ko có bài?
kiểu này thể hjen sự hối hận,... t/tự thế mà???mjnh nghj nên B hơn
2.have got to=have to=must.
nên Bđúng
 
L

lightningninja1511

@nhoklemlinh: Câu 1 ko phải ý "sorry" là xin lỗi đâu, là tiếc chứ.
@tomcangxanh: Câu 2 thì dùng have got to là đúng rồi vì have got to được người Anh dùng phổ biến trong nói chuyện, còn have to = have got to nhưng hay dùng trong văn viết hơn.
 
M

matlanh69

@nhoklemlinh: Câu 1 ko phải ý "sorry" là xin lỗi đâu, là tiếc chứ.
@tomcangxanh: Câu 2 thì dùng have got to là đúng rồi vì have got to được người Anh dùng phổ biến trong nói chuyện, còn have to = have got to nhưng hay dùng trong văn viết hơn.
Câu 1 thì đáp án đúng là B ... [ xem lại đáp án ]
Câu 2 ko có j bình luận thêm ... have got to = have to = must ...
 
Top Bottom