câu hỏi nhỏ

G

giotbuonkhongten

1. Mary took a taxi in order to not be for her work
2. The schoolboys are in hurry ... be late for school
a. in order to not
b. to
c . so as not to
d. for
 
B

babykh0cnhe

1. Mary took a taxi in order to not be for her work
A B C D => sửa thành in order not to be
2. The schoolboys are in hurry ... be late for school
a. in order to not
b. to
c . so as not to
d. for
Bạn chú ý nhé
in order to + V = so as to + V: để mà
in order not to + V = so as not to + V : để không
 
T

tranthuha93

1. Mary took a taxi in order to not be for her work
A B C D
2. The schoolboys are in hurry ... be late for school
a. in order to not
b. to
c . so as not to
d. for
in order not to V=so as not to V: để hoki làm gì
in order to V= so as to V: để làm gì, cái này chị nên nhớ vì cái này thi ng ta hay cho kiều này lắm
 
Top Bottom