[cần gấp]Bài tập vật lí 11 bằng tiếng Ah

K

kidrom

Last edited by a moderator:
B

black_chick

Ai có hay sưu tầm được mấy bài tập Vật lí lớp 11 bằng tiếng Anh(có kèm đáp án) thì giúp tớ với, đang cần gấp. Thanks very much!



to decorate the stalls we used a ball 6V - 9W. questions connected to the electricity network has U = 240V.
a, Find the bulbs needed to light normally.

replied :
a, normal light if the bulb on P tt = P dm (U e = U MD)
-> N = 240/6 = 10 ball
"đừng quên thanks trước khi đọc":D
 
B

black_chick

Thanks bạn nhìu. Còn nữa ko bạn, mình cần tới mấy bài lận :D


Ok! bọn mình đang ổn kt giữa kì nhiều bài tập lắm. Nhưng mình post bài nào thì nhớ thanks nha.;). Mình post mấy câu dễ nha:D
Question 1:
A closed circuit includes a power is E = 12V, r = 3, matched with a circuit with two external serial resistor R1 = 15, R2 = 6. Calculated intensity of the current
circuit?
Replied
I = E / RTD r = 12 / (15 6) 3 = 0.5 A
Question 2
Two power has E1 = 4V, r1 = 2. E2 = 3V, r = 3 đc infected in parallel with each other and connected to the external circuit is a variable R to the closed circuit. Variable to have value as Ro? to no current flows through the source E2
Replied
UAB = E2-I2.R2
that I2 = 0 -> UAB = E2
UAB = E1-I1. R1
-> I1 = E1-UAB/r1 = 4-3/2 = 0.5A
that Ir-I1 => R = UAB / I1 = 3 / 0.5 = 6
Ôi mỏi tay quá!@-)
 
Top Bottom