C
ctsp_a1k40sp
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!! ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.
A
AAMOF = As A Matter Of Fact
ADN = Any Day Now
AFAIK = And For All I Know
AFAIK = As Far As I Know
AFK = Away From Keyboard
ANY1 = Anyone
A/S/L = Age/Sex/Location
ADDY = Address
AWGAD = And Who Gives A Darn
AWGTHTGTTA = Are We Going To Have To Go Through This Again?
B
BAC = By Any Chance
BAG = Busting A Gut (Laughing)
BBFN = Bye Bye For Now
BBIAB =Be Back In A Bit
BBL = Be Back Later
BCNU = Be Seeing You
BG = Big grin
BEWG = Big Evil Wicked Grin
BRB = Be Right Back
BRT = Be Right There
BK = Because
BTW = By The Way
BTDT = Been There, Done That
BTA = But Then Again
BWG = Big Wide Grin
BYKT = But You Knew That
B4 = Before
B/C = Because
BTASRTHOS! = Better Than A Slap 'Round The Head On Sunday!
C
C = See
CU = See You
CUL = See You Later
CUL8er = See You Later
CUL8R = See You Later
CMIIW = Correct Me If I'm Wrong
CRS = Can't Remember Sh*t
CYA = Cover Your A**
CYA = See You
D
DIIK = Damned If I Know
DQOTD = Dumb Question of the Day
DTRT = Do The Right Thing
DILLIGAF = Does It Look Like I Give A F...k.
D/L = Download
D/U = Download/Upload (Ratio)
E
EOD = End Of Discussion
EOF = End of File
ESOSL = Endless Snorts of Stupid Laughter
EZ = Easy
F
F = Female
FAQ = Frequently Asked Questions
FYEO = For Your Eyes Only
FYI = For Your Information
FU! = F**K You
FWIW = For What Its Worth
G
<G> = Grin
GR8 = Great
GGP = Gotta Go Pottie
GGN = Gotta Go Now
GMV = Got My Vote
GMTA = Great Minds Think Alike
GO PRI = Send Private Msg\Mail
GOK = God Only Knows
GTG = Got To Go
G2G = Got To Go
H
H/A = Hi All
HHTY = Happy Holidays to You
I
IAC = In Any Case
IC = I see
ICU = I see you ....
ICU2 = I see you too
ICBW = I Could Be Wrong
ICOCBW = I Could, Of Course, Be Wrong
ILY = I Love You
IMHO = In My Humble Opinion
IMNSHO = In My Not So Humble Opinion
IMO = In My Opinion
IMV = In My View
IOW = In Other Words
IYSWIM = If you see what I mean
J
J\K = Just Kidding
JOOC = Just out of Curiosity
K
K = OK
KHYF = Know How You Feel
KEWL = Cool, Fantastic
KISS = Keep It Simple Stupid
L
<L> = Laugh
LOL = Laughing Out Loud
LOL = Lost Of Love
LTNS = Long Time No See
LTNT = Long Time, No Type
L8TR = Later (as in see ya later)
L8R = Later (as in see ya later)(Same as L8TR)
LMAO = Laughing My A.. Off
M
M = Male
M/F = Male or Female
M8 = Mate
ME2 = Me too
MORF = Male Or Female
MPOV = My Point Of View
N
NBL = Not Bloody Likely
NE1 = Anyone
NE = Any
NOYB = None Of Your Business
NP = No Problem
NRN = No Reply Necessary
NTYMI = Now That You Mention It
O
ODAT = One Day At a Time
OIC = OH, I See
OMG = OH, My God
OAS = On Another Subject
OTOH = On The Other Hand
P
PPL = People
PEEPS = People
PITA = Pain In The A**
POV = Point Of View
PMETC = Pardon Me Etc
PZ = Peasey (i.e. EZ PZ easy peasey)
Q
QL = Cool
QEWL = Cool
R
R = Are
RE = Returned, back
REHI = Hi again
ROFL = Rolling on the floor laughing
ROFLMAO = Rolling On Floor Laughing My A.. Off
ROFLPMP = Rolling On Floor Laughing Pis... My Pants
ROTFLPIMK = Rolling On The Floor Pis... In My Kilt
RSN = Real Soon Now
RL = Real Life
RTDM = Read The Damn Manual
RTFM = Read that F...ed Manual
RTFS = Read That F...ed Source
S
SAH = Stay At Home
<S> = Smile
SOL = You are Alone or Nobody Can Help You
SOP = Standing Operational Proceedures
STR8 = Straight
SUP = What's Up
S/U = Shut Up
SYS = See You Soon
SYS = System
SN = screen name
T
T = Tea
TAFN = Thats all for Now
TCFW = Too Cute For Words
TDM = Too Damn Many
TFT = Thanks for That
TIA = Thanks In Advance
TMI = Too Much Information
TXS = Thanks
THX = Thanks
TY = Thank You
TTBOMK = To The Best Of My Knowledge
TTFN = Ta Ta For Now
TTYL = Talk to you later
TYT = Take Your Time
TYVM = Thank You Very Much
U
U = You
UR = You are (or) Your
U/L = Upload
V
V = Victory
VFY = Voted For You
VIC = Vicinity
W
WAW = Why Ask Why?
WB = Welcome Back
W/B = Welcome Back (Same as WB)
W/E = What Ever
/W = With
/WO = With out
W/F = Where From
What's^ = What's Up
W8 = Wait
WILTY = Would I Lie To You?
WTG = Way To Go
WTF = What The F***?
X
XP = Experience (as in my experience)
XTG = Axe To Grind (foul tempered mIRCer)
XTC = Ecstasy (drugs or emotion)
Y
Y = Why? YABA = Yet Another Bloody Acronym
YMBK = You Must Be Kidding
YMBJ = You Must Be Joking
YAP = Yet Another Ploy
YGLT =You're Gonna Love This
YHTBT = You Had To Be There
Z
Z = Sleeping or Bored (obvious zzzZZZZ)
Numbers
2 = To, Too or Two
4 = For or Four
4N = For Now (Used after other Jargons ie AFK4N)
4U = For You
8 = Ate or Eight
10Q = Thank You
10x = Thanks
10x*e3 = 1000 Times Thanks
AAMOF = As A Matter Of Fact
ADN = Any Day Now
AFAIK = And For All I Know
AFAIK = As Far As I Know
AFK = Away From Keyboard
ANY1 = Anyone
A/S/L = Age/Sex/Location
ADDY = Address
AWGAD = And Who Gives A Darn
AWGTHTGTTA = Are We Going To Have To Go Through This Again?
B
BAC = By Any Chance
BAG = Busting A Gut (Laughing)
BBFN = Bye Bye For Now
BBIAB =Be Back In A Bit
BBL = Be Back Later
BCNU = Be Seeing You
BG = Big grin
BEWG = Big Evil Wicked Grin
BRB = Be Right Back
BRT = Be Right There
BK = Because
BTW = By The Way
BTDT = Been There, Done That
BTA = But Then Again
BWG = Big Wide Grin
BYKT = But You Knew That
B4 = Before
B/C = Because
BTASRTHOS! = Better Than A Slap 'Round The Head On Sunday!
C
C = See
CU = See You
CUL = See You Later
CUL8er = See You Later
CUL8R = See You Later
CMIIW = Correct Me If I'm Wrong
CRS = Can't Remember Sh*t
CYA = Cover Your A**
CYA = See You
D
DIIK = Damned If I Know
DQOTD = Dumb Question of the Day
DTRT = Do The Right Thing
DILLIGAF = Does It Look Like I Give A F...k.
D/L = Download
D/U = Download/Upload (Ratio)
E
EOD = End Of Discussion
EOF = End of File
ESOSL = Endless Snorts of Stupid Laughter
EZ = Easy
F
F = Female
FAQ = Frequently Asked Questions
FYEO = For Your Eyes Only
FYI = For Your Information
FU! = F**K You
FWIW = For What Its Worth
G
<G> = Grin
GR8 = Great
GGP = Gotta Go Pottie
GGN = Gotta Go Now
GMV = Got My Vote
GMTA = Great Minds Think Alike
GO PRI = Send Private Msg\Mail
GOK = God Only Knows
GTG = Got To Go
G2G = Got To Go
H
H/A = Hi All
HHTY = Happy Holidays to You
I
IAC = In Any Case
IC = I see
ICU = I see you ....
ICU2 = I see you too
ICBW = I Could Be Wrong
ICOCBW = I Could, Of Course, Be Wrong
ILY = I Love You
IMHO = In My Humble Opinion
IMNSHO = In My Not So Humble Opinion
IMO = In My Opinion
IMV = In My View
IOW = In Other Words
IYSWIM = If you see what I mean
J
J\K = Just Kidding
JOOC = Just out of Curiosity
K
K = OK
KHYF = Know How You Feel
KEWL = Cool, Fantastic
KISS = Keep It Simple Stupid
L
<L> = Laugh
LOL = Laughing Out Loud
LOL = Lost Of Love
LTNS = Long Time No See
LTNT = Long Time, No Type
L8TR = Later (as in see ya later)
L8R = Later (as in see ya later)(Same as L8TR)
LMAO = Laughing My A.. Off
M
M = Male
M/F = Male or Female
M8 = Mate
ME2 = Me too
MORF = Male Or Female
MPOV = My Point Of View
N
NBL = Not Bloody Likely
NE1 = Anyone
NE = Any
NOYB = None Of Your Business
NP = No Problem
NRN = No Reply Necessary
NTYMI = Now That You Mention It
O
ODAT = One Day At a Time
OIC = OH, I See
OMG = OH, My God
OAS = On Another Subject
OTOH = On The Other Hand
P
PPL = People
PEEPS = People
PITA = Pain In The A**
POV = Point Of View
PMETC = Pardon Me Etc
PZ = Peasey (i.e. EZ PZ easy peasey)
Q
QL = Cool
QEWL = Cool
R
R = Are
RE = Returned, back
REHI = Hi again
ROFL = Rolling on the floor laughing
ROFLMAO = Rolling On Floor Laughing My A.. Off
ROFLPMP = Rolling On Floor Laughing Pis... My Pants
ROTFLPIMK = Rolling On The Floor Pis... In My Kilt
RSN = Real Soon Now
RL = Real Life
RTDM = Read The Damn Manual
RTFM = Read that F...ed Manual
RTFS = Read That F...ed Source
S
SAH = Stay At Home
<S> = Smile
SOL = You are Alone or Nobody Can Help You
SOP = Standing Operational Proceedures
STR8 = Straight
SUP = What's Up
S/U = Shut Up
SYS = See You Soon
SYS = System
SN = screen name
T
T = Tea
TAFN = Thats all for Now
TCFW = Too Cute For Words
TDM = Too Damn Many
TFT = Thanks for That
TIA = Thanks In Advance
TMI = Too Much Information
TXS = Thanks
THX = Thanks
TY = Thank You
TTBOMK = To The Best Of My Knowledge
TTFN = Ta Ta For Now
TTYL = Talk to you later
TYT = Take Your Time
TYVM = Thank You Very Much
U
U = You
UR = You are (or) Your
U/L = Upload
V
V = Victory
VFY = Voted For You
VIC = Vicinity
W
WAW = Why Ask Why?
WB = Welcome Back
W/B = Welcome Back (Same as WB)
W/E = What Ever
/W = With
/WO = With out
W/F = Where From
What's^ = What's Up
W8 = Wait
WILTY = Would I Lie To You?
WTG = Way To Go
WTF = What The F***?
X
XP = Experience (as in my experience)
XTG = Axe To Grind (foul tempered mIRCer)
XTC = Ecstasy (drugs or emotion)
Y
Y = Why? YABA = Yet Another Bloody Acronym
YMBK = You Must Be Kidding
YMBJ = You Must Be Joking
YAP = Yet Another Ploy
YGLT =You're Gonna Love This
YHTBT = You Had To Be There
Z
Z = Sleeping or Bored (obvious zzzZZZZ)
Numbers
2 = To, Too or Two
4 = For or Four
4N = For Now (Used after other Jargons ie AFK4N)
4U = For You
8 = Ate or Eight
10Q = Thank You
10x = Thanks
10x*e3 = 1000 Times Thanks
Mã:
[url=http://hocit.com/forum/cac-tu-viet-tat-thong-dung-trong-chat-ta-6971.html]Nguồn[/url]