You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
[TEX]cos^33x.cos2x-cos^2x=0[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow \frac{1}{2}.(1 + cos6x).cos2x - \frac{1}{2}(1 + cos2x) = 0[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow (1 + cos6x).cos2x - 1 - cos2x = 0[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow cos2x + cos6x.cos2x - 1 - cos2x = 0[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow cos6x.cos2x - 1 = 0[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow (4cos^32x - 3cos2x).cos2x - 1 = 0[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow 4cos^42x - 3cos^2x - 1 = 0[/TEX]