S
soprano_tecnor
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
$\begin{array}{l}
{\left( {\frac{1}{3}} \right)^{{{\log }_{1,5}}\left[ {{{\log }_{\frac{1}{3}}}\left( {\frac{{{x^2}}}{2} + {2^{{{\log }_2}\left( {x - 1} \right)}}} \right) + 3} \right]}} \ge 1\\
{9^{\sqrt {{x^2} - 2x} - 1}} + {7.3^{^{\sqrt {{x^2} - 2x} - x - 1}}} \le 2
\end{array}$
{\left( {\frac{1}{3}} \right)^{{{\log }_{1,5}}\left[ {{{\log }_{\frac{1}{3}}}\left( {\frac{{{x^2}}}{2} + {2^{{{\log }_2}\left( {x - 1} \right)}}} \right) + 3} \right]}} \ge 1\\
{9^{\sqrt {{x^2} - 2x} - 1}} + {7.3^{^{\sqrt {{x^2} - 2x} - x - 1}}} \le 2
\end{array}$
Last edited by a moderator: