![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
Cho tổng A=[tex]\frac{1}{2^3 +3}+\frac{1}{3^3+4}+\frac{1}{4^3+5}+...+\frac{1}{2018^3+2019}[/tex]
So sánh A với [tex]\frac{1}{6}[/tex].
Please help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![Tuzki 35 :Tuzki35 :Tuzki35](/data/emoji/Tuzki/Tuzki_35.gif)
![Tuzki 35 :Tuzki35 :Tuzki35](/data/emoji/Tuzki/Tuzki_35.gif)
![Tuzki 35 :Tuzki35 :Tuzki35](/data/emoji/Tuzki/Tuzki_35.gif)
![Tuzki 35 :Tuzki35 :Tuzki35](/data/emoji/Tuzki/Tuzki_35.gif)
So sánh A với [tex]\frac{1}{6}[/tex].
Please help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![QooBee 15 :rongcon15 :rongcon15](/data/emoji/QooBee/QooBee_15.gif)
![Tuzki 35 :Tuzki35 :Tuzki35](/data/emoji/Tuzki/Tuzki_35.gif)
![Tuzki 35 :Tuzki35 :Tuzki35](/data/emoji/Tuzki/Tuzki_35.gif)
![Tuzki 35 :Tuzki35 :Tuzki35](/data/emoji/Tuzki/Tuzki_35.gif)
![Tuzki 35 :Tuzki35 :Tuzki35](/data/emoji/Tuzki/Tuzki_35.gif)