Ngoại ngữ Bài tập Viết lại câu

tuananh982

Á quân kiên cường WC 2018
Thành viên
5 Tháng tư 2017
2,897
7,033
694
Quảng Trị
THPT
91/ It makes no difference to Camilla whether she dances on stage or in a TV show.
make a, no, some, etc. difference (to/in sb/sth)
92/ Fiona made an enormous impression on the director in her first audience.
impression (on sb)
- make a/an + adj + impression
- make no impression
- make an impression (= to make people admire you)

93/ Finally, Barry came to the conclusion that he was very unlikely to get a job in computer animation.
come to the conclusion that = reach the conclusion that: đi đến kết luận
lead to the conclusion that: dẫn đến kết luận

95/ There were several things that we had to take into account before making any decision.
take sth into account = take account of sth: tính đến
 

anhchauuu

Học sinh chăm học
Thành viên
4 Tháng tám 2018
265
150
76
Gia Lai
THPT Chu Văn An
91/ It makes no difference to Camilla whether she dances on stage or in a TV show.
make a, no, some, etc. difference (to/in sb/sth)
92/ Fiona made an enormous impression on the director in her first audience.
impression (on sb)
- make a/an + adj + impression
- make no impression
- make an impression (= to make people admire you)

93/ Finally, Barry came to the conclusion that he was unlikely to get a job in computer animation.
come to the conclusion that = reach the conclusion that: đi đến kết luận
lead to the conclusion that: dẫn đến kết luận

95/ There were several things that we had to take into account before making any decision.
take sth into account = take account of sth: tính đến
thanks bạn
 
Top Bottom