You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
[TEX]cosx.cos2x.cos3x - sinx.sin2x.sin3x = \frac{1}{2}[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow \frac{1}{2}cos2x(cos4x + cos2x) + \frac{1}{2}sin2x(cos4x - cos2x)[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow cos2x.cos4x + cos^22x + cos4x.sin2x - cos2x.sin2x - 1 = 0[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow cos2x.cos4x - sin^22x + cos4x.sin2x - cos2x.sin2x = 0[/TEX]
[TEX]\leftrightarrow cos4x(cos2x + sin2x) - sin2x(cos2x + sin2x) = 0 [/TEX]
[TEX]\leftrightarrow (cos2x + sin2x)(cos4x - sin2x) = 0[/TEX]
Đến đây bạn tự giải nhé