R
rooney_cool
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!! ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.
ALL MY LIFE
Shayne Ward
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JFB2mW9zIyM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JFB2mW9zIyM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
Shayne Ward
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JFB2mW9zIyM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JFB2mW9zIyM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
I will never find another lover
sweeter than you, sweeter than you
and I will never find another lover
more precious than you, more precious than you
Girl you are
close to me you like my mother,
close to me you like my father
close to me you like my sister,
close to me you like my brother,
You are the only one, you're my everything
And for you this song I sing
CHORUS
All my life, I prayed for someone like you
And I thank God that I, that I finally found you
All my life, I prayed for someone like you
And I hope that you feel the same way too.
Yes, I pray that you do love me too
Said I promised tonever fall in love with a stranger, you're all I'm thinking of, I praise the Lord above for sending me your love, I cherish every hug, I really love you!
repeat chorus
You're all that I ever know, when you smile on my face all I see is a glow, you turned my life around, you picked me up when I was down...
And I hope that you feel the same way too.
Yes, I pray that you do love me too
Last edited by a moderator: