S
stary
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!! ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.
:khi (69):
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rZb8CnUzUOc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rZb8CnUzUOc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]
I found myself in Wonderland
Get back on my feet, on the ground
Is this real? Is this pretend?
I’ll take a stand until the end
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rZb8CnUzUOc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rZb8CnUzUOc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]
I found myself in Wonderland
Get back on my feet, on the ground
Is this real? Is this pretend?
I’ll take a stand until the end