English 7 Reading

Thảo luận trong 'Hỏi bài tiếng Anh lớp 7' bắt đầu bởi nhlxglhgdt, 9 Tháng tám 2020.

Lượt xem: 59

  1. nhlxglhgdt

    nhlxglhgdt Học sinh mới Thành viên

    Bài viết:
    10
    Điểm thành tích:
    6
    Nơi ở:
    Nghệ An
    Trường học/Cơ quan:
    Trường THCS Quán Bàu
    Sở hữu bí kíp ĐỖ ĐẠI HỌC ít nhất 24đ - Đặt chỗ ngay!

    Đọc sách & cùng chia sẻ cảm nhận về sách số 2


    Chào bạn mới. Bạn hãy đăng nhập và hỗ trợ thành viên môn học bạn học tốt. Cộng đồng sẽ hỗ trợ bạn CHÂN THÀNH khi bạn cần trợ giúp. Đừng chỉ nghĩ cho riêng mình. Hãy cho đi để cuộc sống này ý nghĩa hơn bạn nhé. Yêu thương!

    Read the text then choose the best option to complete the sentences.
    All forms of non- renewable energy sources are to a greater or lesser (1)_______ polluting , though the type of pollution varies. Coal, in common with other fossil (2)___________, produces sulphur dioxide, though ,in this respect, gas (3)___________ very favorably with coal and oil. The combustion of fossil fuels produces carbon dioxide in (4)_________ greater amounts than plant life can use. This carbon dioxide , by (5)__________in the atmosphere , may well lead to global rises (6)__________ temperature (called the “greenhouse effect”) and such rises could in time have a (7)__________ effect on climate. Nuclear fuel doesn’t emit gases into the atmosphere (8)___________used, but it produces its own highly toxic waste products. Being solid, these are easier to control than the gases emitted by fossil fuels but their presence in growing quantities is (9)____________ very dangerous indeed. All forms of fuel so far (10)__________ add to the earth’s heat load and in this way provide a long term danger to the environment.

    Question 1. A. degree

    B. extent

    C. extension

    D. amount

    Question 2. A. energies

    B. fuels

    C. resources

    D. mines

    Question 3. A. outgrows

    B. outdoes

    C. compares

    D. contrasts

    Question 4. A. more

    B. well

    C. far

    D. quite

    Question 5. A. raising

    B. collecting

    C. piling

    D. accumulating

    Question 6. A. in

    B. with

    C. of

    D. for

    Question 7. A. deathly

    B. disastrous

    C. unfortunate

    D. terrific

    Question 8. A. that

    B. however

    C. when

    D. whether

    Question 9. A. potentially

    B. merely

    C. possibly

    D. extremely

    Question 10. A. concerned

    B. complained

    C. proved

    D. mentioned
     
  2. Ngố Ngây Ngô

    Ngố Ngây Ngô Tmod Anh Cu li diễn đàn

    Bài viết:
    754
    Điểm thành tích:
    126
    Nơi ở:
    Quảng Nam
    Trường học/Cơ quan:
    THCS chu văn an

    1B
    2B
    3C
    4C
    5D
    6A
    7D
    8A
    9D
    10D
     
Chú ý: Trả lời bài viết tuân thủ NỘI QUY. Xin cảm ơn!

Draft saved Draft deleted

CHIA SẺ TRANG NÀY

-->