English THPT Give the correct form of the words given in each bracket to complete the following passage

nguyenanngoc77

Học sinh mới
Thành viên
21 Tháng tư 2022
22
13
6
TP Hồ Chí Minh
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

The Inventor of the Bar Code
Although you may never have heard of Joe Woodland, you almost certainly use his invention on a (0) ......daily............ basis. For Joe was the man who came up with the idea of
the bar code - that little box containing parallel lines of (1) ...................... width and (2) ...................... that you find on the packaging of most products that are offered for sale at retail (3) ......................worldwide. Joe Woodland actually invented the bar code way back in 1949, when the manager of a supermarket in Philadelphia asked him to design an electronic
(4) ......................system which would be both simple and effective. The purpose of the bar code is to store (5) ......................information about the product, which (6) .....................speeds up the process of recording sales and restocking the shelves. Joe's (7) ......................came from Morse code and he formed his first barcode in the sand on the beach one day. The idea was way ahead of its time however, and didn't find any immediate practical (8) ......................Convinced that the system was (9) .....................with further development, however, Woodland didn't give up. It was the (10) ......................of laser gun technology decades later which allowed Joe's invention to come into everyday use.
DAY
REGULAR
LONG
LET
CHECK
CODED
POTENTIAL
INSPIRE
APPLY
WORK
ARRIVE
1..........................2..........................3...........................4...........................5......................
6..........................7..........................8...........................9...........................10.....................
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
The Inventor of the Bar Code
Although you may never have heard of Joe Woodland, you almost certainly use his invention on a (0) ......daily............ basis. For Joe was the man who came up with the idea of
the bar code - that little box containing parallel lines of (1) ...................... width and (2) ...................... that you find on the packaging of most products that are offered for sale at retail (3) ......................worldwide. Joe Woodland actually invented the bar code way back in 1949, when the manager of a supermarket in Philadelphia asked him to design an electronic
(4) ......................system which would be both simple and effective. The purpose of the bar code is to store (5) ......................information about the product, which (6) .....................speeds up the process of recording sales and restocking the shelves. Joe's (7) ......................came from Morse code and he formed his first barcode in the sand on the beach one day. The idea was way ahead of its time however, and didn't find any immediate practical (8) ......................Convinced that the system was (9) .....................with further development, however, Woodland didn't give up. It was the (10) ......................of laser gun technology decades later which allowed Joe's invention to come into everyday use.
DAY
REGULAR
LONG
LET
CHECK
CODED
POTENTIAL
INSPIRE
APPLY
WORK
ARRIVE
1..........................2..........................3...........................4...........................5......................
6..........................7..........................8...........................9...........................10.....................
nguyenanngoc77Một bài chia dạng đúng của từ nhỉ? Đọc qua phần này trước nha~ Các loại từ trong tiếng Anh :MIM16:MIM16:MIM16
The Inventor of the Bar Code
Although you may never have heard of Joe Woodland, you almost certainly use his invention on a (0) ......daily............ basis. For Joe was the man who came up with the idea of
the bar code - that little box containing parallel lines of (1) ...................... width and (2) ...................... that you find on the packaging of most products that are offered for sale at retail (3) ......................worldwide. Joe Woodland actually invented the bar code way back in 1949, when the manager of a supermarket in Philadelphia asked him to design an electronic
(4) ......................system which would be both simple and effective. The purpose of the bar code is to store (5) ......................information about the product, which (6) .....................speeds up the process of recording sales and restocking the shelves. Joe's (7) ......................came from Morse code and he formed his first barcode in the sand on the beach one day. The idea was way ahead of its time however, and didn't find any immediate practical (8) ......................Convinced that the system was (9) .....................with further development, however, Woodland didn't give up. It was the (10) ......................of laser gun technology decades later which allowed Joe's invention to come into everyday use.
DAYLY = HÀNG NGÀY
IRREGULAR = KHÔNG BÌNH THƯỜNG, THÔNG THƯỜNG
LENGTH = CHIỀU DÀI
OUTLETS = ĐIỂM BÁN, ĐIỂM PHÂN PHỐI
CHECKOUT = ĐIỂM THANH TOÁN
ENCODED = MÃ HÓA
POTENTIALLY = TIỀM NĂNG
INSPIRATION = CẢM HỨNG
APPLICATION = THIẾT BỊ
WORKABLE = CÓ THỂ HOẠT ĐỘNG ĐƯỢC
ARRIVAL = SỰ XUẤT HIỆN
Tham khảo thêm nhé RME :MIM49:MIM49:MIM49
 
  • Love
Reactions: nguyenanngoc77
Top Bottom