HOCMAI Forum đã quay trở lại, MỚI MẺ - TRẺ TRUNG - NĂNG ĐỘNG
Hãy GIA NHẬP ngay

Giúp Mình Làm UNIT 10: NATURE IN DANGER Tiếng AnhUNIT 10: NATURE IN DANGER Tiếng Anh 11

Thảo luận trong 'Thảo luận - Chia sẻ' bắt đầu bởi 0471991, 17 Tháng mười hai 2009.

Lượt xem: 10,040

  1. 0471991

    0471991 Guest

    Hướng dẫn Cách gõ công thức Toán học, Vật lý, Hóa học forum mới


    UNIT 10: NATURE IN DANGER
    A. PHONETICS
    I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
    1) A. supply B. dirty C. energy D. happy
    2) A. decreased B. influenced C. endangered D. established
    3) A. answer B. sweater C. swim D. switch
    II. Circle the word that has stress pattern different from that of the other words.
    4) A. nature B. danger C. human D. environment
    5) A. exist B. species C. effect D. condition
    6) A. forest B. water C. destroy D. industry
    B. VOCABULARY AND GRAMMAR
    * Circle the best answer for each sentence.
    7) Many rare ____ of animals are in danger of extinction.
    A. species B. classes C. beings D. pairs
    8) People are destroying the environment by adding ____ to it.
    A. pollutes B. pollutions C. pollutives D. pollutants
    9) Many efforts have been made to protect ____ nature.
    A. danger B. dangerous C. endanger D. endangered
    10) Many species of animals are threatened and could easily become ____.
    A. disappeared B. vanished C. empty D. extinct
    11) Many animals are ____ for their fur and other valuable parts of their bodies.
    A. hunted B. chased C. run after D. followed
    12) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
    A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
    13) Dinosaurs became ____ millions of years go.
    A. disappear B. extinct C. lost D. endangered
    14) The chemical ____ from cars and factories make the air, water and soil dangerously dirty.
    A. pollution B. polluted C. pollutants D. pollute
    15) Human beings are ____ for the changes in the environment.
    A. account B. faulty C. blame D. responsible
    16) By cutting down trees, we ____ the natural habitat of birds and animals.
    A. hurt B. would C. damage D. injure
    17) __ aren’t effective anymore because insects have become resistant to them.
    A. Fertilizer B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
    18) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
    A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
    19) He is the singer about ____ I often tell you.
    A. that B. who C. whom D. him
    20) The concert ____ I listened last weekend was boring.
    A. to that B. to which C. for what D. for which
    21) That’s the girl to ____ my brother got engaged.
    A. which B. who C. whom D. her
    22) I like the village ____ I used to live.
    A. in that B. in where C. which D. in which
    23) I don’t know the reason ____ she hasn’t talked to me recently.
    A. on which B. for which C. of which D. about which
    24) The little girl ____ I borrowed this pen has gone.
    A. whose B. from who C. from that D. from whom
    25) The speech ___ we listened last night was information.
    A. to which B. which to C. to that D. that
    26) The boy to ____ I lent my money is poor.
    A. that B. who C. whom D. B and C
    27) The knife ____ we cut bread is very sharp.
    A. with that B. which C. with which D. that
    28) The authority gathered those villagers ____ they explained the importance of forests.
    A. who B. whom C. to whom D. to that
    C. READING * Read the passage carefully then circle the correct answers.
    Many environmental experts are pessimistic about the future of our (29) ____. They say that in the next few years harmful (30) ____ will further damage the (31) ____ layer, there will be more losses of irreplaceable tropical (32) ____, and serious (33) ____ pollution will cause the (34) ____ itself to change. They also warm us that Third World (35 ____ will continue to suffer ecological (36) ____, while the (37) ____ countries consume the vast majority of the world’s (38) ____. Animals are also at (39) ____. It is feared that some (40) ____ species may soon die out, as their natural (41) ____ are destroyed. In some cases, the only way to save rare species from (42) ____ is to breed them in (43) ____.
    29) A. country B. planet C. society D. life
    30) A. chemicals B. animals C. species D. plants
    31) A. oxygen B. dioxide C. carbon D. ozone
    32) A. climate B. weather C. rainforests D. rain
    33) A. air B. land C. soil D. noise
    34) A. weather B. rain C. climate D. storm
    35) A. representatives B. countries C. parties D. governments
    36) A. results B. disasters C. consequences D. problems
    37) A. poor B. developing C. European D. rich
    38) A. sources B. fuels C. materials D. resources
    39) A. risk B. danger C. accidents D. unfortunate
    40) A. savage B. dangerous C. endangered D. dangered
    41) A. environment B. habitats C. resources D. disasters
    42) A. distinction B. instinct C. extension D. extinction
    43) A. captivity B. caption C. captive D. capsule
    D. WRITING
    * Circle the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
    43) I have two brothers, both of them are studying in England.
    A B C D
    43) It was a kind of machine with that we were not familiar.
    A B C D
    44) Radio stations at which broadcast only news first appeared in the 1970s.
    A B C D
    45) It is right that politicians should make important decisions without consulting
    A B C
    the public to who they are accountable?
    D
    46) The song to that we listened last night was beautiful.
    A B C D
     
  2. babykh0cnhe

    babykh0cnhe Guest


    UNIT 10: NATURE IN DANGER
    B. VOCABULARY AND GRAMMAR
    * Circle the best answer for each sentence.
    7) Many rare ____ of animals are in danger of extinction.
    A. species B. classes C. beings D. pairs
    8) People are destroying the environment by adding ____ to it.
    A. pollutes B. pollutions C. pollutives D. pollutants
    9) Many efforts have been made to protect ____ nature.
    A. danger B. dangerous C. endanger D. endangered
    10) Many species of animals are threatened and could easily become ____.
    A. disappeared B. vanished C. empty D. extinct
    11) Many animals are ____ for their fur and other valuable parts of their bodies.
    A. hunted B. chased C. run after D. followed
    12) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
    A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
    13) Dinosaurs became ____ millions of years go.
    A. disappear B. extinct C. lost D. endangered
    14) The chemical ____ from cars and factories make the air, water and soil dangerously dirty.
    A. pollution B. polluted C. pollutants D. pollute
    15) Human beings are ____ for the changes in the environment.
    A. account B. faulty C. blame D. responsible
    16) By cutting down trees, we ____ the natural habitat of birds and animals.
    A. hurt B. would C. damage D. injure
    17) __ aren’t effective anymore because insects have become resistant to them.
    A. Fertilizer B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
    18) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
    A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
    19) He is the singer about ____ I often tell you.
    A. that B. who C. whom D. him
    20) The concert ____ I listened last weekend was boring.
    A. to that B. to which C. for what D. for which
    21) That’s the girl to ____ my brother got engaged.
    A. which B. who C. whom D. her
    22) I like the village ____ I used to live.
    A. in that B. in where C. which D. in which
    23) I don’t know the reason ____ she hasn’t talked to me recently.
    A. on which B. for which C. of which D. about which
    24) The little girl ____ I borrowed this pen has gone.
    A. whose B. from who C. from that D. from whom
    25) The speech ___ we listened last night was information.
    A. to which B. which to C. to that D. that
    26) The boy to ____ I lent my money is poor.
    A. that B. who C. whom D. B and C
    27) The knife ____ we cut bread is very sharp.
    A. with that B. which C. with which D. that
    28) The authority gathered those villagers ____ they explained the importance of forests.
    A. who B. whom C. to whom D. to that

    D. WRITING
    * Circle the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
    43) I have two brothers, both of them are studying in England.
    A B C D => both of whom
    43) It was a kind of machine with that we were not familiar.
    A B C D => with which
    44) Radio stations at which broadcast only news first appeared in the 1970s.
    A B C D=> where
    45) It is right that politicians should make important decisions without consulting
    A B C
    the public to who they are accountable?
    D=> to whom
    46) The song to that we listened last night was beautiful.
    A B C D=> to which

    Lần sau viết đề nên chú ý ghi rõ ràng ra nhé bạn:D
    Còn phần đọc hỉu và phát âm mai làm.

    À mà bạn sửa lại tiêu đề đi nhé :
    [Tiếng Anh 11] UNIT 10: NATURE IN DANGER
     
    Last edited by a moderator: 17 Tháng mười hai 2009
  3. conan_131

    conan_131 Guest


    UNIT 10: NATURE IN DANGER
    A. PHONETICS
    I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
    1) A. supply B. dirty C. energy D. happy
    2) A. decreased B. influenced C. endangered D. established
    3) A. answer B. sweater C. swim D. switch
    II. Circle the word that has stress pattern different from that of the other words.
    4) A. nature B. danger C. human D. environment
    5) A. exist B. species C. effect D. condition
    6) A. forest B. water C. destroy D. industry
    B. VOCABULARY AND GRAMMAR
    * Circle the best answer for each sentence.
    7) Many rare ____ of animals are in danger of extinction.
    A. species B. classes C. beings D. pairs
    8) People are destroying the environment by adding ____ to it.
    A. pollutes B. pollutions C. pollutives D. pollutants
    9) Many efforts have been made to protect ____ nature.
    A. danger B. dangerous C. endanger D. endangered
    10) Many species of animals are threatened and could easily become ____.
    A. disappeared B. vanished C. empty D. extinct
    11) Many animals are ____ for their fur and other valuable parts of their bodies.
    A. hunted B. chased C. run after D. followed
    12) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
    A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
    13) Dinosaurs became ____ millions of years go.
    A. disappear B. extinct C. lost D. endangered
    14) The chemical ____ from cars and factories make the air, water and soil dangerously dirty.
    A. pollution B. polluted C. pollutants D. pollute
    15) Human beings are ____ for the changes in the environment.
    A. account B. faulty C. blame D. responsible
    16) By cutting down trees, we ____ the natural habitat of birds and animals.
    A. hurt B. would C. damage D. injure
    17) __ aren’t effective anymore because insects have become resistant to them.
    A. Fertilizer B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
    18) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
    A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
    19) He is the singer about ____ I often tell you.
    A. that B. who C. whom D. him
    20) The concert ____ I listened last weekend was boring.
    A. to that B. to which C. for what D. for which
    21) That’s the girl to ____ my brother got engaged.
    A. which B. who C. whom D. her
    22) I like the village ____ I used to live.
    A. in that B. in where C. which D. in which
    23) I don’t know the reason ____ she hasn’t talked to me recently.
    A. on which B. for which C. of which D. about which
    24) The little girl ____ I borrowed this pen has gone.
    A. whose B. from who C. from that D. from whom
    25) The speech ___ we listened last night was information.
    A. to which B. which to C. to that D. that
    26) The boy to ____ I lent my money is poor.
    A. that B. who C. whom D. B and C
    27) The knife ____ we cut bread is very sharp.
    A. with that B. which C. with which D. that
    28) The authority gathered those villagers ____ they explained the importance of forests.
    A. who B. whom C. to whom D. to that
    C. READING * Read the passage carefully then circle the correct answers.
    Many environmental experts are pessimistic about the future of our (29) ____. They say that in the next few years harmful (30) ____ will further damage the (31) ____ layer, there will be more losses of irreplaceable tropical (32) ____, and serious (33) ____ pollution will cause the (34) ____ itself to change. They also warm us that Third World (35 ____ will continue to suffer ecological (36) ____, while the (37) ____ countries consume the vast majority of the world’s (38) ____. Animals are also at (39) ____. It is feared that some (40) ____ species may soon die out, as their natural (41) ____ are destroyed. In some cases, the only way to save rare species from (42) ____ is to breed them in (43) ____.
    29) A. country B. planet C. society D. life
    30) A. chemicals B. animals C. species D. plants
    31) A. oxygen B. dioxide C. carbon D. ozone
    32) A. climate B. weather C. rainforests D. rain
    33) A. air B. land C. soil D. noise
    34) A. weather B. rain C. climate D. storm
    35) A. representatives B. countries C. parties D. governments
    36) A. results B. disasters C. consequences D. problems
    37) A. poor B. developing C. European D. rich
    38) A. sources B. fuels C. materials D. resources
    39) A. risk B. danger C. accidents D. unfortunate
    40) A. savage B. dangerous C. endangered D. dangered
    41) A. environment B. habitats C. resources D. disasters
    42) A. distinction B. instinct C. extension D. extinction
    43) A. captivity B. caption C. captive D. capsule
    29 là B
    30 A
    31 D
    32 A
    33A
    34 C
    36 C
    38D
    39 A
    40 C
    41 A
    42 D
    43 A
    D. WRITING
    * Circle the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
    43) I have two brothers, both of them are studying in England.
    A B C D (both of whom)
    43) It was a kind of machine with that we were not familiar.
    A B C D (with which)
    44) Radio stations at which broadcast only news first appeared in the 1970s.
    A B C D(at which thành where)
    45) It is right that politicians should make important decisions without consulting
    A B C
    the public to who they are accountable?
    D(to whom)
    46) The song to that we listened last night was beautiful.
    A B C D(to which).to không bao giờ đi với that cả.
    chắc sai nhiìu lắm hjx.nhờ nhỏ em làm jùm tí nữa á.cảm ơn nhok.
     

  4. ai viết hộ các biện pháp bảo vệ động vật bằng tiếng anh cái
     

CHIA SẺ TRANG NÀY