Diễn đàn học tập của Hocmai.vn
Liên hệ quảng cáo: xem chi tiết tại đây

Diendan.hocmai.vn - Học thày chẳng tày học bạn! » Ngoại ngữ » Tiếng Anh » Giúp Mình Làm UNIT 10: NATURE IN DANGER Tiếng AnhUNIT 10: NATURE IN DANGER Tiếng Anh 11




Trả lời
  #1  
Cũ 17-12-2009
0471991 0471991 đang ngoại tuyến
Thành viên
Thành viên của lớp
 
Tham gia : 28-10-2009
Bài viết: 24
Đã cảm ơn: 20
Được cảm ơn 2 lần
Giúp Mình Làm UNIT 10: NATURE IN DANGER Tiếng AnhUNIT 10: NATURE IN DANGER Tiếng Anh 11

UNIT 10: NATURE IN DANGER
A. PHONETICS
I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
1) A. supply B. dirty C. energy D. happy
2) A. decreased B. influenced C. endangered D. established
3) A. answer B. sweater C. swim D. switch
II. Circle the word that has stress pattern different from that of the other words.
4) A. nature B. danger C. human D. environment
5) A. exist B. species C. effect D. condition
6) A. forest B. water C. destroy D. industry
B. VOCABULARY AND GRAMMAR
* Circle the best answer for each sentence.
7) Many rare ____ of animals are in danger of extinction.
A. species B. classes C. beings D. pairs
8) People are destroying the environment by adding ____ to it.
A. pollutes B. pollutions C. pollutives D. pollutants
9) Many efforts have been made to protect ____ nature.
A. danger B. dangerous C. endanger D. endangered
10) Many species of animals are threatened and could easily become ____.
A. disappeared B. vanished C. empty D. extinct
11) Many animals are ____ for their fur and other valuable parts of their bodies.
A. hunted B. chased C. run after D. followed
12) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
13) Dinosaurs became ____ millions of years go.
A. disappear B. extinct C. lost D. endangered
14) The chemical ____ from cars and factories make the air, water and soil dangerously dirty.
A. pollution B. polluted C. pollutants D. pollute
15) Human beings are ____ for the changes in the environment.
A. account B. faulty C. blame D. responsible
16) By cutting down trees, we ____ the natural habitat of birds and animals.
A. hurt B. would C. damage D. injure
17) __ aren’t effective anymore because insects have become resistant to them.
A. Fertilizer B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
18) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
19) He is the singer about ____ I often tell you.
A. that B. who C. whom D. him
20) The concert ____ I listened last weekend was boring.
A. to that B. to which C. for what D. for which
21) That’s the girl to ____ my brother got engaged.
A. which B. who C. whom D. her
22) I like the village ____ I used to live.
A. in that B. in where C. which D. in which
23) I don’t know the reason ____ she hasn’t talked to me recently.
A. on which B. for which C. of which D. about which
24) The little girl ____ I borrowed this pen has gone.
A. whose B. from who C. from that D. from whom
25) The speech ___ we listened last night was information.
A. to which B. which to C. to that D. that
26) The boy to ____ I lent my money is poor.
A. that B. who C. whom D. B and C
27) The knife ____ we cut bread is very sharp.
A. with that B. which C. with which D. that
28) The authority gathered those villagers ____ they explained the importance of forests.
A. who B. whom C. to whom D. to that
C. READING * Read the passage carefully then circle the correct answers.
Many environmental experts are pessimistic about the future of our (29) ____. They say that in the next few years harmful (30) ____ will further damage the (31) ____ layer, there will be more losses of irreplaceable tropical (32) ____, and serious (33) ____ pollution will cause the (34) ____ itself to change. They also warm us that Third World (35 ____ will continue to suffer ecological (36) ____, while the (37) ____ countries consume the vast majority of the world’s (38) ____. Animals are also at (39) ____. It is feared that some (40) ____ species may soon die out, as their natural (41) ____ are destroyed. In some cases, the only way to save rare species from (42) ____ is to breed them in (43) ____.
29) A. country B. planet C. society D. life
30) A. chemicals B. animals C. species D. plants
31) A. oxygen B. dioxide C. carbon D. ozone
32) A. climate B. weather C. rainforests D. rain
33) A. air B. land C. soil D. noise
34) A. weather B. rain C. climate D. storm
35) A. representatives B. countries C. parties D. governments
36) A. results B. disasters C. consequences D. problems
37) A. poor B. developing C. European D. rich
38) A. sources B. fuels C. materials D. resources
39) A. risk B. danger C. accidents D. unfortunate
40) A. savage B. dangerous C. endangered D. dangered
41) A. environment B. habitats C. resources D. disasters
42) A. distinction B. instinct C. extension D. extinction
43) A. captivity B. caption C. captive D. capsule
D. WRITING
* Circle the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
43) I have two brothers, both of them are studying in England.
A B C D
43) It was a kind of machine with that we were not familiar.
A B C D
44) Radio stations at which broadcast only news first appeared in the 1970s.
A B C D
45) It is right that politicians should make important decisions without consulting
A B C
the public to who they are accountable?
D
46) The song to that we listened last night was beautiful.
A B C D
Trả Lời Với Trích Dẫn
Có một thành viên đã cám ơn 0471991 vì bài viết này:
  #2  
Cũ 17-12-2009
babykh0cnhe's Avatar
babykh0cnhe babykh0cnhe đang ngoại tuyến
MEM VIP
Lớp trưởng
 
Tham gia : 30-08-2008
Đến từ: .........BVGT...............
Bài viết: 1,355
Đã cảm ơn: 949
Được cảm ơn 396 lần
UNIT 10: NATURE IN DANGER
B. VOCABULARY AND GRAMMAR
* Circle the best answer for each sentence.
7) Many rare ____ of animals are in danger of extinction.
A. species B. classes C. beings D. pairs
8) People are destroying the environment by adding ____ to it.
A. pollutes B. pollutions C. pollutives D. pollutants
9) Many efforts have been made to protect ____ nature.
A. danger B. dangerous C. endanger D. endangered
10) Many species of animals are threatened and could easily become ____.
A. disappeared B. vanished C. empty D. extinct
11) Many animals are ____ for their fur and other valuable parts of their bodies.
A. hunted B. chased C. run after D. followed
12) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
13) Dinosaurs became ____ millions of years go.
A. disappear B. extinct C. lost D. endangered
14) The chemical ____ from cars and factories make the air, water and soil dangerously dirty.
A. pollution B. polluted C. pollutants D. pollute
15) Human beings are ____ for the changes in the environment.
A. account B. faulty C. blame D. responsible
16) By cutting down trees, we ____ the natural habitat of birds and animals.
A. hurt B. would C. damage D. injure
17) __ aren’t effective anymore because insects have become resistant to them.
A. Fertilizer B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
18) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
19) He is the singer about ____ I often tell you.
A. that B. who C. whom D. him
20) The concert ____ I listened last weekend was boring.
A. to that B. to which C. for what D. for which
21) That’s the girl to ____ my brother got engaged.
A. which B. who C. whom D. her
22) I like the village ____ I used to live.
A. in that B. in where C. which D. in which
23) I don’t know the reason ____ she hasn’t talked to me recently.
A. on which B. for which C. of which D. about which
24) The little girl ____ I borrowed this pen has gone.
A. whose B. from who C. from that D. from whom
25) The speech ___ we listened last night was information.
A. to which B. which to C. to that D. that
26) The boy to ____ I lent my money is poor.
A. that B. who C. whom D. B and C
27) The knife ____ we cut bread is very sharp.
A. with that B. which C. with which D. that
28) The authority gathered those villagers ____ they explained the importance of forests.
A. who B. whom C. to whom D. to that

D. WRITING
* Circle the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
43) I have two brothers, both of them are studying in England.
A B C D => both of whom
43) It was a kind of machine with that we were not familiar.
A B C D => with which
44) Radio stations at which broadcast only news first appeared in the 1970s.
A B C D=> where
45) It is right that politicians should make important decisions without consulting
A B C
the public to who they are accountable?
D=> to whom
46) The song to that we listened last night was beautiful.
A B C D=> to which

Lần sau viết đề nên chú ý ghi rõ ràng ra nhé bạn
Còn phần đọc hỉu và phát âm mai làm.

À mà bạn sửa lại tiêu đề đi nhé :
[Tiếng Anh 11] UNIT 10: NATURE IN DANGER
__________________
Đã xa rồi cái tuổi học trò mộng mơ từ nay ta lại bước đi trên con đường mới


Thay đổi nội dung bởi: babykh0cnhe, 17-12-2009 lúc 23:33.
Trả Lời Với Trích Dẫn
Có một thành viên đã cám ơn babykh0cnhe vì bài viết này:
  #3  
Cũ 18-12-2009
conan_131 conan_131 đang ngoại tuyến
Thành viên
Tổ trưởng
 
Tham gia : 31-01-2008
Đến từ: Đồi cát Bình Thuận.
Bài viết: 300
Đã cảm ơn: 616
Được cảm ơn 269 lần
UNIT 10: NATURE IN DANGER
A. PHONETICS
I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
1) A. supply B. dirty C. energy D. happy
2) A. decreased B. influenced C. endangered D. established
3) A. answer B. sweater C. swim D. switch
II. Circle the word that has stress pattern different from that of the other words.
4) A. nature B. danger C. human D. environment
5) A. exist B. species C. effect D. condition
6) A. forest B. water C. destroy D. industry
B. VOCABULARY AND GRAMMAR
* Circle the best answer for each sentence.
7) Many rare ____ of animals are in danger of extinction.
A. species B. classes C. beings D. pairs
8) People are destroying the environment by adding ____ to it.
A. pollutes B. pollutions C. pollutives D. pollutants
9) Many efforts have been made to protect ____ nature.
A. danger B. dangerous C. endanger D. endangered
10) Many species of animals are threatened and could easily become ____.
A. disappeared B. vanished C. empty D. extinct
11) Many animals are ____ for their fur and other valuable parts of their bodies.
A. hunted B. chased C. run after D. followed
12) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
13) Dinosaurs became ____ millions of years go.
A. disappear B. extinct C. lost D. endangered
14) The chemical ____ from cars and factories make the air, water and soil dangerously dirty.
A. pollution B. polluted C. pollutants D. pollute
15) Human beings are ____ for the changes in the environment.
A. account B. faulty C. blame D. responsible
16) By cutting down trees, we ____ the natural habitat of birds and animals.
A. hurt B. would C. damage D. injure
17) __ aren’t effective anymore because insects have become resistant to them.
A. Fertilizer B. Pesticides C. Herbicides D. Composts
18) They started a campaign to ____ smoking among teenagers.
A. encourage B. decrease C. discourage D. prohibit
19) He is the singer about ____ I often tell you.
A. that B. who C. whom D. him
20) The concert ____ I listened last weekend was boring.
A. to that B. to which C. for what D. for which
21) That’s the girl to ____ my brother got engaged.
A. which B. who C. whom D. her
22) I like the village ____ I used to live.
A. in that B. in where C. which D. in which
23) I don’t know the reason ____ she hasn’t talked to me recently.
A. on which B. for which C. of which D. about which
24) The little girl ____ I borrowed this pen has gone.
A. whose B. from who C. from that D. from whom
25) The speech ___ we listened last night was information.
A. to which B. which to C. to that D. that
26) The boy to ____ I lent my money is poor.
A. that B. who C. whom D. B and C
27) The knife ____ we cut bread is very sharp.
A. with that B. which C. with which D. that
28) The authority gathered those villagers ____ they explained the importance of forests.
A. who B. whom C. to whom D. to that
C. READING * Read the passage carefully then circle the correct answers.
Many environmental experts are pessimistic about the future of our (29) ____. They say that in the next few years harmful (30) ____ will further damage the (31) ____ layer, there will be more losses of irreplaceable tropical (32) ____, and serious (33) ____ pollution will cause the (34) ____ itself to change. They also warm us that Third World (35 ____ will continue to suffer ecological (36) ____, while the (37) ____ countries consume the vast majority of the world’s (38) ____. Animals are also at (39) ____. It is feared that some (40) ____ species may soon die out, as their natural (41) ____ are destroyed. In some cases, the only way to save rare species from (42) ____ is to breed them in (43) ____.
29) A. country B. planet C. society D. life
30) A. chemicals B. animals C. species D. plants
31) A. oxygen B. dioxide C. carbon D. ozone
32) A. climate B. weather C. rainforests D. rain
33) A. air B. land C. soil D. noise
34) A. weather B. rain C. climate D. storm
35) A. representatives B. countries C. parties D. governments
36) A. results B. disasters C. consequences D. problems
37) A. poor B. developing C. European D. rich
38) A. sources B. fuels C. materials D. resources
39) A. risk B. danger C. accidents D. unfortunate
40) A. savage B. dangerous C. endangered D. dangered
41) A. environment B. habitats C. resources D. disasters
42) A. distinction B. instinct C. extension D. extinction
43) A. captivity B. caption C. captive D. capsule
29 là B
30 A
31 D
32 A
33A
34 C
36 C
38D
39 A
40 C
41 A
42 D
43 A
D. WRITING
* Circle the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
43) I have two brothers, both of them are studying in England.
A B C D (both of whom)
43) It was a kind of machine with that we were not familiar.
A B C D (with which)
44) Radio stations at which broadcast only news first appeared in the 1970s.
A B C D(at which thành where)
45) It is right that politicians should make important decisions without consulting
A B C
the public to who they are accountable?
D(to whom)
46) The song to that we listened last night was beautiful.
A B C D(to which).to không bao giờ đi với that cả.
chắc sai nhiìu lắm hjx.nhờ nhỏ em làm jùm tí nữa á.cảm ơn nhok.
__________________
"TRAVELLING"
[Hãy đăng kí thành viên hay đăng nhập để xem liên kết này.]
ERROR: If you can see this, then [Hãy đăng kí thành viên hay đăng nhập để xem liên kết này.] is down or you don't have Flash installed.
Trả Lời Với Trích Dẫn
  #4  
Cũ 26-01-2010
khoanglang999vn khoanglang999vn đang ngoại tuyến
Thành viên
Thành viên của lớp
 
Tham gia : 11-11-2007
Bài viết: 1
Đã cảm ơn: 0
Được cảm ơn 0 lần
ai viết hộ các biện pháp bảo vệ động vật bằng tiếng anh cái
Trả Lời Với Trích Dẫn
Trả lời

Chia sẻ/đánh dấu bài viết


Ðiều chỉnh Tìm trong bài viết
Tìm trong bài viết:

Tìm chi tiết
Xếp bài

Quyền hạn của bạn
Bạn không thể tạo chủ đề mới
Bạn không thể gửi trả lời
Bạn không thể đăng tập đính kèm
Bạn không thể sửa bài của mình

BB codeMở
Smilies đang Mở
[IMG] đang Mở
HTML đang Tắt

 
Bài giảng mới
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 1. Danh động từ và bài tập
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 1. Danh động từ và bài tập
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 6. Luyện tập
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 6. Luyện tập
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 5. Cấu tạo danh từ, tính từ, trạng từ, động từ. Tiền tố và hậu tố
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 5. Cấu tạo danh từ, tính từ, trạng từ, động từ. Tiền tố và hậu tố
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) :  Bản chất và sự so sánh các thì trong tiếng Anh
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bản chất và sự so sánh các thì trong tiếng Anh
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 4. Chữa và định hướng các câu hỏi về từ loại trong đề thi đại học
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 4. Chữa và định hướng các câu hỏi về từ loại trong đề thi đại học
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 3. Cấp so sánh và Đại từ
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 3. Cấp so sánh và Đại từ
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 2. Tính từ và Trạng từ
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 2. Tính từ và Trạng từ
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 1. Danh từ và Sở hữu cách
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 1. Danh từ và Sở hữu cách
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Ngữ âm
Luyện thi đại học KIT-1: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Ngữ âm

Đề thi mới
Tiếng Anh 12 : Đề kiểm tra học kỳ II - Cơ bản
Tiếng Anh 12 : Đề kiểm tra học kỳ II - Cơ bản
Tiếng Anh 12 : Viết (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Viết (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Đọc (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Đọc (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Từ vựng (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Từ vựng (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Ngữ pháp (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Ngữ pháp (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Ngữ âm (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Ngữ âm (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Consolidation 4 (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Consolidation 4 (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Viết (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Viết (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Đọc (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Đọc (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Từ vựng (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Từ vựng (Units 9 - 12)




Múi giờ GMT +7. Hiện tại là 18:11.
Powered by: vBulletin v3.x.x Copyright ©2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement System V2.4 By   Branden

Giấy phép cung cấp dịch vụ mạng xã hội trực tuyến số 196/GXN-TTĐT Cục Quản lý PTTH&TTĐT cấp ngày 11/11/2011.