Diễn đàn học tập của Hocmai.vn
Liên hệ quảng cáo: xem chi tiết tại đây

Diendan.hocmai.vn - Học thày chẳng tày học bạn! » Ngoại ngữ » Tiếng Anh » LUYỆN THI QUỐC GIA PEN-M » [Tiếng Anh]- Bài tập luyện thi




Trả lời
  #1  
Cũ 31-12-2008
believe_in_rose296 believe_in_rose296 đang ngoại tuyến
Thành viên
Thủ quỹ
 
Tham gia : 19-09-2008
Bài viết: 496
Đã cảm ơn: 135
Được cảm ơn 848 lần
[Tiếng Anh]- Bài tập luyện thi

Mình lập ra topic này để các bạn post những bài tập luyện thi Cao Đẳng và Đại Học vào đây cho mọi người cùng làm và tham khảo.
Những ai chuẩn bị thi tốt nghiệp THPT và đại học có thể vô đây nhé.
Mong mọi người post bài ủng hộ!
Thanks a lot!
Trả Lời Với Trích Dẫn
Có một thành viên đã cám ơn believe_in_rose296 vì bài viết này:
  #2  
Cũ 31-12-2008
believe_in_rose296 believe_in_rose296 đang ngoại tuyến
Thành viên
Thủ quỹ
 
Tham gia : 19-09-2008
Bài viết: 496
Đã cảm ơn: 135
Được cảm ơn 848 lần
A. PHONETICS
I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
1) A. facsimile B. transfer C. spacious D. fax
2) A. equipped B. delivered C. transferred D. received
3) A. helps B. provides C. documents D. texts
II. Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.
4) A. courteous B. subscribe C. service D. customer
5) A. technology B. distribution C. delivery D. facsimile
6) A. advanced B. technology C. express D. spacious

B. VOCABULARY AND GRAMMAR
* Circle the best answer for each sentence.
7) The hotel staff is friendly and ____.
A. unhelpful B. courteous C. discourteous D. impolite
8) We are proud our ____ staff, who are always friendly and efficient.
A. well-done B. well-appointed C. well-behaved D. well-trained
9) EMS stand for ____.
A. Electronic Mail Service B. Express Mail Service
C. Economic Mail Service D. Environment management Service
10) If someone want to send a document and does not want to lose its ____, facsimile service will help you.
A. beginning B. last C. original D. recent
11) People can buy daily ____ in many local post office in early morning.
A. newspapers B. books C. postcards D. letters
12) All post offices in Viet Nam are equipped with advanced ____.
A. knowledge B. machines C. science D. technology
13) Fax transmission has now become a cheap and ____ way to transmit texts and graphics over distance.
A. inconvenient B. convenient C. uncomfortable D. comfortable
14) If you ____ to your favourite newspapers and magazines, they will be delivered to your house early in the morning.
A. buy B. book C. pay D. subscribe
15) Post offices offer a special mail service which is called ____.
A. ESM B. EMS C. SEM D. MES
16) Your EMS mail will be ____ in the shortest possible time.
A. provided B. delivered C. taken D. caught
17) The message introduces the ____ provided by the National Post Office.
A. parcels B. messengers C. expresses D. services
18) I cannot tell you all ____ I heard.
A. which B. that C. as D. because
19) I can answer the question ____ you say is very difficult.
A. which B. whom C. who D. whose
20) This is Mr. Jones, ____ invention has helped hundreds of deaf people.
A. which B. that C. whose D. whom
21) Tom, ____ sits next to me, is from Canada.
A. that B. whom C. who D. whose
22) The volunteers, ____ enthusiasm was obvious, finished the work quickly.
A. who B. whom C. whose D. that
23) Many scientists have claimed that ____ like music are often good at mathematics.
A. children B. children who C. children whom D. whose children
24) My friend, ____ I visited last week, is taking a holiday soon.
A. that B. whom C. which D. whose
25) The doctor re examining a patient ____ was taken to hospital last night.
A. which B. who C. whom D. whose
26) A pacifist is a person ____ believes that all wars are wrong.
A. who B. whose C. whom D. which
27) My friend, ____ hated horror film, refused to go to the cinema with me.
A. whom B. which C. whose D. who

C. READING * Read the passage carefully and choose the correct answer.

Between the Revolutionary period and the World War I, the United States post office was set out to improve transportation of the post office mails. From those early days to the present, the post office has helped develop and subsidize every new mode transportation in the United States. Transportation has been the most important element in mail delivery. Even when the general public had still suspected of the security of a new means of transportation, the post office experimented with inventions that offered potential for moving the mail faster, occasionally suffering embarrassment, ridicule, or even abuse in the process.
As mail delivery evolved from foot to horseback, stagecoach, steamboat, railroad, automobile, and airplane, with intermediate and overlapping use of balloons, and helicopters, post office mail contracts ensured the income necessary to build the great highways, rail lines, and airways that eventually spanned the continent.
By the turn of the 19th century, the U.S. Post Office had purchased a number of stagecoaches for operation on the nation’s better post roads – a post road being any road on which the mail travels – and continued to encourage new designs to improve passenger comfort and carry mail safely.


28) The passage is about ____.
A. transportation of the Post Office in the US
B. the Post Office in the Revolutionary period
C. the Post Office in the World War I
D. transportation and public ideas

29) According to the passage, the main purpose of the Post Office is ____
A. to develop transportation
B. to apply new mean of transportation
C. to deliver mail as safely and fast as possible
D. to subsidize every new mode of transportation

30) Which means of transportation used in the Post Office is NOT referred in the passage?
A. train B. car C. plane D. motorcycle

31) The Post Office ____.
A. has never used helicopters in delivery D. makes no contribution to build roads
B. contributes income to build highways, railroads, and airways
C. has never been the first to use a new means of transportation

D. WRITING
* Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
31) The waiter whom served us yesterday was polite and friendly.
A B C D
32) This class is only for people who’s first language is not Chinese.
A B C D
33) The man with who I spoke in the meeting used to work here.
A B C D
34) He is moving to Lang Son city, that is in the north-east of Viet Nam.
A B C D
35) She asked me if I knew whom had got the job.
A B C D
Trả Lời Với Trích Dẫn
Có 3 thành viên đã gửi lời cảm ơn đến believe_in_rose296 với bài viết này:
  #3  
Cũ 31-12-2008
moxa's Avatar
moxa moxa đang ngoại tuyến
MEM VIP
Thư kí
 
Tham gia : 06-05-2008
Đến từ: nơi tôi mơ ước
Bài viết: 628
Đã cảm ơn: 222
Được cảm ơn 308 lần
Trích:
a. Phonetics
i. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
1) a. Facsimile b. Transfer c. Spacious d. Fax
2) a. Equipped b. Delivered c. Transferred d. Received
3) a. Helps b. Provides c. Documents d. Texts
ii. Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.
4) a. Courteous b. Subscribe c. Service d. Customer
5) a. Technology b. Distribution c. Delivery d. Facsimile
6) a. Advanced b. Technology c. Express d. Spacious

i.1.a
2.c
3.b
ii.4.b
5.b
6.d

Trích:
b. Vocabulary and grammar * circle the best answer for each sentence.
7) the hotel staff is friendly and ____.
A. Unhelpful b. Courteous c. Discourteous d. Impolite
8) we are proud our ____ staff, who are always friendly and efficient.
A. Well-done b. Well-appointed c. Well-behaved d. Well-trained
9) ems stand for ____.
A. Electronic mail service b. Express mail service
c. Economic mail service d. Environment management service
10) if someone want to send a document and does not want to lose its ____, facsimile service will help you.
A. Beginning b. Last c. Original d. Recent
11) people can buy daily ____ in many local post office in early morning.
A. Newspapers b. Books c. Postcards d. Letters
12) all post offices in viet nam are equipped with advanced ____.
A. Knowledge b. Machines c. Science d. Technology
13) fax transmission has now become a cheap and ____ way to transmit texts and graphics over distance.
A. Inconvenient b. Convenient c. Uncomfortable d. Comfortable
14) if you ____ to your favourite newspapers and magazines, they will be delivered to your house early in the morning.
A. Buy b. Book c. Pay d. Subscribe
15) post offices offer a special mail service which is called ____.
A. Esm b. Ems c. Sem d. Mes
16) your ems mail will be ____ in the shortest possible time.
A. Provided b. Delivered c. Taken d. Caught
17) the message introduces the ____ provided by the national post office.
A. Parcels b. Messengers c. Expresses d. Services
18) i cannot tell you all ____ i heard.
A. Which b. That c. As d. Because
19) i can answer the question ____ you say is very difficult.
A. Which b. Whom c. Who d. Whose
20) this is mr. Jones, ____ invention has helped hundreds of deaf people.
A. Which b. That c. Whose d. Whom
21) tom, ____ sits next to me, is from canada.
A. That b. Whom c. Who d. Whose
22) the volunteers, ____ enthusiasm was obvious, finished the work quickly.
A. Who b. Whom c. Whose d. That
23) many scientists have claimed that ____ like music are often good at mathematics.
A. Children b. Children who c. Children whom d. Whose children
24) my friend, ____ i visited last week, is taking a holiday soon.
A. That b. Whom c. Which d. Whose
25) the doctor re examining a patient ____ was taken to hospital last night.
A. Which b. Who c. Whom d. Whose
26) a pacifist is a person ____ believes that all wars are wrong.
A. Who b. Whose c. Whom d. Which
27) my friend, ____ hated horror film, refused to go to the cinema with me.
A. Whom b. Which c. Whose d. Who
7.b
8.d
9.b
10.c
11.a
12.d
13.b
14.d
15.b
16.b
17.d
18.a
19.a
20.c
21.c
22.c
23.b
24.b
25.b
26.a
27.d
__________________




"Mọi thứ đều thật tuyệt khi ta đang cố gắng hết mình để biến ước mơ thành hiện thực !!!"



I will touch to you, my dream!!!!

Thay đổi nội dung bởi: moxa, 09-01-2009 lúc 00:12.
Trả Lời Với Trích Dẫn
  #4  
Cũ 31-12-2008
moxa's Avatar
moxa moxa đang ngoại tuyến
MEM VIP
Thư kí
 
Tham gia : 06-05-2008
Đến từ: nơi tôi mơ ước
Bài viết: 628
Đã cảm ơn: 222
Được cảm ơn 308 lần
Trích:
C. READING * Read the passage carefully and choose the correct answer.
Between the Revolutionary period and the World War I, the United States post office was set out to improve transportation of the post office mails. From those early days to the present, the post office has helped develop and subsidize every new mode transportation in the United States. Transportation has been the most important element in mail delivery. Even when the general public had still suspected of the security of a new means of transportation, the post office experimented with inventions that offered potential for moving the mail faster, occasionally suffering embarrassment, ridicule, or even abuse in the process.
As mail delivery evolved from foot to horseback, stagecoach, steamboat, railroad, automobile, and airplane, with intermediate and overlapping use of balloons, and helicopters, post office mail contracts ensured the income necessary to build the great highways, rail lines, and airways that eventually spanned the continent.
By the turn of the 19th century, the U.S. Post Office had purchased a number of stagecoaches for operation on the nation’s better post roads – a post road being any road on which the mail travels – and continued to encourage new designs to improve passenger comfort and carry mail safely.

28) The passage is about ____.
A. transportation of the Post Office in the US
B. the Post Office in the Revolutionary period
C. the Post Office in the World War I
D. transportation and public ideas

29) According to the passage, the main purpose of the Post Office is ____
A. to develop transportation
B. to apply new mean of transportation
C. to deliver mail as safely and fast as possible
D. to subsidize every new mode of transportation

30) Which means of transportation used in the Post Office is NOT referred in the passage?
A. train B. car C. plane D. motorcycle

31) The Post Office ____.
A. has never used helicopters in delivery D. makes no contribution to build roads
B. contributes income to build highways, railroads, and airways
C. has never been the first to use a new means of transportation

D. WRITING * Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
31) The waiter whom served us yesterday was polite and friendly.
A B C D
32) This class is only for people who’s first language is not Chinese.
A B C D
33) The man with who I spoke in the meeting used to work here.
A B C D
34) He is moving to Lang Son city, that is in the north-east of Viet Nam.
A B C D
35) She asked me if I knew whom had got the job.
A B C D
28.A
29.D
30.D
31.B
32.C
33.B
34.B
35.C
Chị xem em làm sai chỗ nào thì nói để em sửa nhen.Thanks chị nhiều
__________________




"Mọi thứ đều thật tuyệt khi ta đang cố gắng hết mình để biến ước mơ thành hiện thực !!!"



I will touch to you, my dream!!!!

Thay đổi nội dung bởi: moxa, 09-01-2009 lúc 00:14.
Trả Lời Với Trích Dẫn
  #5  
Cũ 01-01-2009
giancoi giancoi đang ngoại tuyến
Thành viên
Bàn phó
 
Tham gia : 23-10-2007
Bài viết: 59
Đã cảm ơn: 27
Được cảm ơn 10 lần
Sau đây là những thắc mắc của gián, mong mọi người giúp đỡ
1/ sự khác nhau giữa delay và postponement
2/khác nhau giữa two metres a second và two metres per second
3/ when his alarm went off, he shut it off and slept for ...... 15 minutes
a.other
b.others
c. another
d.the others
4/The doctor took one look at me and said that i was .....
a. certainly
b. slightly
Đáp án là a, vậy sao b ko được?
5/''May i have some chocolate'' said the boy
a. The boy asked his mother to have some chocolate.
b.The boy begged his mother to have some chocolate
c. The boy asked for some chocolate
d. All are correct.
5/ Had rather..... a hot beverage during a meal
a. i not have
b.i didn't have
c.i do not have
d. i had not
6/ John announced that he could not longer tolerate the conditions of the contract under which he was working.
a. that
b. not longer
c.of
d. under which
Sai chỗ nào và sửa sao ?
Cảm ơn mọi người nhìu nhìu^^
Trả Lời Với Trích Dẫn
  #6  
Cũ 02-01-2009
halfbloodprince_vd's Avatar
halfbloodprince_vd halfbloodprince_vd đang ngoại tuyến
Thành viên
Bàn trưởng
 
Tham gia : 18-07-2008
Bài viết: 132
Đã cảm ơn: 71
Được cảm ơn 273 lần
Trích:
Nguyên văn bởi believe_in_rose296 Xem Bài viết
A. PHONETICS
I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
1) A. facsimile B. transfer C. spacious D. fax
2) A. equipped B. delivered C. transferred D. received
3) A. helps B. provides C. documents D. texts
II. Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.
4) A. courteous B. subscribe C. service D. customer
5) A. technology B. distribution C. delivery D. facsimile
6) A. advanced B. technology C. express D. spacious

B. VOCABULARY AND GRAMMAR
* Circle the best answer for each sentence.
7) The hotel staff is friendly and ____.

A. unhelpful B. courteous C. discourteous D. impolite

8) We are proud our ____ staff, who are always friendly and efficient.

A. well-done B. well-appointed C. well-behave D. well-trained
9) EMS stand for ____.

A. Electronic Mail Service B. Express Mail Service

C. Economic Mail Service D. Environment management Service

10) If someone want to send a document and does not want to lose its ____, facsimile service will help you
.
A. beginning B. last C. original D. recent

11) People can buy daily ____ in many local post office in early morning.

A. newspapers B. books C. postcards D. letters

12) All post offices in Viet Nam are equipped with advanced ____.

A. knowledge B. machines C. science D. technology

13) Fax transmission has now become a cheap and ____ way to transmit texts and
graphics over distance.

A. inconvenient B. convenient C. uncomfortable D. comfortable

14) If you ____ to your favourite newspapers and magazines, they will be delivered to your house early in the morning.

A. buy B. book C. pay D. subscribe

15) Post offices offer a special mail service which is called ____.

A. ESM B. EMS C. SEM D. MES

16) Your EMS mail will be ____ in the shortest possible time.

A. provided B. delivered C. taken D. caught

17) The message introduces the ____ provided by the National Post Office.

A. parcels B. messengers C. expresses D. services

18) I cannot tell you all ____ I heard.

A. which B. that C. as D. because

19) I can answer the question ____ you say is very difficult.

A. which B. whom C. who D. whose

20) This is Mr. Jones, ____ invention has helped hundreds of deaf people.

A. which B. that C. whose D. whom

21) Tom, ____ sits next to me, is from Canada.

A. that B. whom C. who D. whose

22) The volunteers, ____ enthusiasm was obvious, finished the work quickly.

A. who B. whom C. whose D. that

23) Many scientists have claimed that ____ like music are often good at mathematics.

A. children B. children who C. children whom D. whose children

24) My friend, ____ I visited last week, is taking a holiday soon.

A. that B. whom C. which D. whose

25) The doctor re examining a patient ____ was taken to hospital last night.

A. which B. who C. whom D. whose

26) A pacifist is a person ____ believes that all wars are wrong.

A. who B. whose C. whom D. which

27) My friend, ____ hated horror film, refused to go to the cinema with me.

A. whom B. which C. whose D. who


C. READING * Read the passage carefully and choose the correct answer.

Between the Revolutionary period and the World War I, the United States post office was set out to improve transportation of the post office mails. From those early days to the present, the post office has helped develop and subsidize every new mode transportation in the United States. Transportation has been the most important element in mail delivery. Even when the general public had still suspected of the security of a new means of transportation, the post office experimented with inventions that offered potential for moving the mail faster, occasionally suffering embarrassment, ridicule, or even abuse in the process.
As mail delivery evolved from foot to horseback, stagecoach, steamboat, railroad, automobile, and airplane, with intermediate and overlapping use of balloons, and helicopters, post office mail contracts ensured the income necessary to build the great highways, rail lines, and airways that eventually spanned the continent.
By the turn of the 19th century, the U.S. Post Office had purchased a number of stagecoaches for operation on the nation’s better post roads – a post road being any road on which the mail travels – and continued to encourage new designs to improve passenger comfort and carry mail safely.


28) The passage is about ____.

A. transportation of the Post Office in the US

B. the Post Office in the Revolutionary period

C. the Post Office in the World War I

D. transportation and public ideas

29) According to the passage, the main purpose of the Post Office is ____

A. to develop transportation

B. to apply new mean of transportation

C. to deliver mail as safely and fast as possible

D. to subsidize every new mode of transportation

30) Which means of transportation used in the Post Office is NOT referred in the passage?
A. train B. car C. plane D. motorcycle

31) The Post Office ____.
A. has never used helicopters in delivery D. makes no contribution to build roads

B. contributes income to build highways, railroads, and airways

C. has never been the first to use a new means of transportation


D. WRITING
* Choose the underlined part among A, B, C or D that needs

correcting.
31) The waiter whom served us yesterday was polite and friendly.
A B C D
32) This class is only for people who’s first language is not Chinese.
A B C D
33) The man with who I spoke in the meeting used to work here.
A B C D
34) He is moving to Lang Son city, that is in the north-east of Viet Nam.
A B C D
35) She asked me if I knew whom had got the job.
A B C D
em làm hai bài đây trước
xuống đây làm tiếp
__________________
tài cao phận thấp chí khí uất
giang hồ mê chơi quên quê hương

Thay đổi nội dung bởi: halfbloodprince_vd, 02-01-2009 lúc 21:22.
Trả Lời Với Trích Dẫn
  #7  
Cũ 02-01-2009
halfbloodprince_vd's Avatar
halfbloodprince_vd halfbloodprince_vd đang ngoại tuyến
Thành viên
Bàn trưởng
 
Tham gia : 18-07-2008
Bài viết: 132
Đã cảm ơn: 71
Được cảm ơn 273 lần
D. WRITING * Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
31) The waiter whom served us yesterday was polite and friendly.
A B C D=>who
32) This class is only for people who’s first language is not Chinese.
A B C D=>whose
33) The man with who I spoke in the meeting used to work here.
A B C D=>whom
34) He is moving to Lang Son city, that is in the north-east of Viet Nam.
A B C D=>which
35) She asked me if I knew whom had got the job.
A B C D=> who
__________________
tài cao phận thấp chí khí uất
giang hồ mê chơi quên quê hương
Trả Lời Với Trích Dẫn
  #8  
Cũ 06-01-2009
believe_in_rose296 believe_in_rose296 đang ngoại tuyến
Thành viên
Thủ quỹ
 
Tham gia : 19-09-2008
Bài viết: 496
Đã cảm ơn: 135
Được cảm ơn 848 lần
To Moxa: Sai câu 1, 2, 3, 18, 29, câu 31 ở bài đọc ko thấy làm nhỉ.
To Half.....: Sai câu 6, 9, 14, 30.
Trả Lời Với Trích Dẫn
  #9  
Cũ 09-01-2009
moxa's Avatar
moxa moxa đang ngoại tuyến
MEM VIP
Thư kí
 
Tham gia : 06-05-2008
Đến từ: nơi tôi mơ ước
Bài viết: 628
Đã cảm ơn: 222
Được cảm ơn 308 lần
em sửa câu 18, 29, 31rồi. còn câu 1.2.3 em không thấy sai.
__________________




"Mọi thứ đều thật tuyệt khi ta đang cố gắng hết mình để biến ước mơ thành hiện thực !!!"



I will touch to you, my dream!!!!
Trả Lời Với Trích Dẫn
  #10  
Cũ 02-03-2009
believe_in_rose296 believe_in_rose296 đang ngoại tuyến
Thành viên
Thủ quỹ
 
Tham gia : 19-09-2008
Bài viết: 496
Đã cảm ơn: 135
Được cảm ơn 848 lần
A. PHONETIC
I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
1) A. probably B. population C. gold D. hospital
2) A. smallest B. best C. longest D. biggest
3) A. mountain B. ground C. blouse D. soup
II. Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.
4) A. instead B. interesting C. expected D. resources
5) A. figure B. double C. different D. support
6) A. research B. decrease C. available D. government

B. VOCABULARY AND GRAMMAR
I. Choose the best answer to complete each sentence.
7) The teaching of history shouldn’t be ...................... to date and figures.
A. limiting B. limitation C. limit D. limited
8) We don’t have the......................... to update our computer software.
A. sources B. resources C. funds D. origins
9) One third of the world’s ........................... consumes two thirds of the world resources.
A. people B. men C. population D. human
10) The practice of controlling the number of children a person has, using various methods of contraception is called .............................. .
A. family planning B. birth control C. population D. A & B
11) When a person has an infectious disease, he is..........from other people.
A. isolated B. limited C. separated D. confined
12) Since the early 1990s Viet Nam has experienced ................... growth but the differences between the lives of the rich and the poor have been greater.
A. population B. economic C. educational D. financial
13) A person who has moved from one place to another especially to find work.
A. emigrant B. immigrant C. migrant D. A & C
14) What’s the .......................... of your country?
A. populate B. population C. populous D. popular
15) If the ball .......... the line, that would have been the end of the game.
A. would cross B. will cross C. had crossed D. crossed
16) If someone knocked a candle over, it ...................... a fire.
A. will start B. started C. would start D. would have started
17) If you ......................... told us about the bad service, we would have eaten there.
A. hadn’t B. don’t C. didn’t D. wouldn’t have
18) What would Tom do if he ............................... the truth?
A. would know B. knows C. had known D. knew
19) If I ........................ you were sick. I would have called sooner.
A. knew B. had known C. know D. would have known
20) If there ......................... a row, I’m going to keep out of it.
A. will be B. is C. were D. had been
21) If I ........................... you, I’d call and apologise.
A. am B. were C. would be D. was
22) Jack will win the election if he ......................... harder.
A. will campaign B. would campaign
C. campaigned D. campaigns

II. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

23) If you were here yesterday, you would have seen Jean.
A B C D
24) We should visit that part of the country if it will be spring.
A B C D
25) If I will make a difficult decision, I always discuss it with my friends.
A B C D
26) We could had done more if we had had more time
A B C D
27) He said that if he has more time, he would come to see us.
A B C D

III. Put the verbs in parentheses into the correct form.
28) If someone (walk).................................. in here with a gun, I would be very frightened.
29) I’m sure he (understand) .................................... if you explain the situation to her.
30) If she hadn’t walked to the meeting, she (not be)................................... late.
31) He always (complain) .................................... if I’m late.
32) If he spoke more clearly, we (understand) ................................... him.
33) If the woman (say) ................................ what she wanted, I wouldn’t have put the phone down.
34) If they arrived in time, they (see) ................................. the ceremony.
35) If you (ask).................................... me, I would explain it to you.
Trả Lời Với Trích Dẫn
Trả lời

Chia sẻ/đánh dấu bài viết


Ðiều chỉnh Tìm trong bài viết
Tìm trong bài viết:

Tìm chi tiết
Xếp bài

Quyền hạn của bạn
Bạn không thể tạo chủ đề mới
Bạn không thể gửi trả lời
Bạn không thể đăng tập đính kèm
Bạn không thể sửa bài của mình

BB codeMở
Smilies đang Mở
[IMG] đang Mở
HTML đang Tắt

 
Bài giảng mới
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) :  Bài 4. Bản chất và sự so sánh các thì trong Tiếng Anh
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 4. Bản chất và sự so sánh các thì trong Tiếng Anh
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) :  Bài 6. Luyện giải đề thi số 03 (Phần 2)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 6. Luyện giải đề thi số 03 (Phần 2)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 5. Luyện giải đề thi số 03 (Phần 1)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 5. Luyện giải đề thi số 03 (Phần 1)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) :  Bài 4. Luyện giải đề thi số 02 (Phần 2)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 4. Luyện giải đề thi số 02 (Phần 2)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) :  Bài 3. Bài giảng luyện đề số 02 (Phần 1)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 3. Bài giảng luyện đề số 02 (Phần 1)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) :  Bài 2. Luyện giải đề thi số 01 (Phần 2)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 2. Luyện giải đề thi số 01 (Phần 2)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 1. Luyện giải đề thi số 01 (Phần 1)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 1. Luyện giải đề thi số 01 (Phần 1)
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 7. Phương pháp làm dạng câu hỏi xã hội, các cấu trúc đặc biệt
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 7. Phương pháp làm dạng câu hỏi xã hội, các cấu trúc đặc biệt
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 6. Phương pháp làm bài tập phát hiện lỗi sai
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 6. Phương pháp làm bài tập phát hiện lỗi sai
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 5. Phương pháp làm bài tập từ vựng
Luyện thi quốc gia PEN-C: Môn Tiếng Anh (Cô Vũ Mai Phương) : Bài 5. Phương pháp làm bài tập từ vựng

Đề thi mới
Tiếng Anh 12 : Đề kiểm tra học kỳ II - Cơ bản
Tiếng Anh 12 : Đề kiểm tra học kỳ II - Cơ bản
Tiếng Anh 12 : Viết (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Viết (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Đọc (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Đọc (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Từ vựng (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Từ vựng (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Ngữ pháp (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Ngữ pháp (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Ngữ âm (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Ngữ âm (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Consolidation 4 (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Consolidation 4 (Units 13 - 16)
Tiếng Anh 12 : Viết (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Viết (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Đọc (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Đọc (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Từ vựng (Units 9 - 12)
Tiếng Anh 12 : Từ vựng (Units 9 - 12)




Múi giờ GMT +7. Hiện tại là 06:51.
Powered by: vBulletin v3.x.x Copyright ©2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Giấy phép cung cấp dịch vụ mạng xã hội trực tuyến số 196/GXN-TTĐT Cục Quản lý PTTH&TTĐT cấp ngày 11/11/2011.